Πατάτες καθαρισμένες φλούδες
Φτιάξε σπιτικά πατατάκια /Φωτογραφία: Shutterstock
HOMEMADE CHIPS

Τα καλύτερα τσιπς γίνονται από φλούδες πατάτας -Μια φανταστική ιδέα για να μην πετάς τίποτα


Τα πατατάκια είναι η δική μας ένοχη απόλαυση. Τα απολαμβάνουμε σκέτα, αλλά κυρίως παρέα με την αγαπημένη μας ταινία στον καναπέ. Τραγανά, νόστιμα, μοναδικά. Ειδικά αν είναι homemade ακόμη καλύτερα.

Μια μητέρα που ακολουθεί έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής για την ίδια και την οικογένειά της, χωρίς να στερείται κανείς μικρές απολαύσεις, βρήκε τον τρόπο να μην πετάει τίποτα στην κουζίνα της. Και η αρχή έγινε με τις πατάτες.

Θέλοντας να μειώσει την σπατάλη, βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να χρησιμοποιήσει τις φλούδες από τις πατάτες που μαγείρευε, ώστε να μην καταλήξουν στον κάδο των σκουπιδιών.

Η Mary Daly, μια Αυστραλή, μοιράστηκε το απίθανο κόλπο της στο Facebook δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες με το πριν και το μετά.

Αυτό που έκανε ήταν να βουτήξει τις φλούδες που είχαν περισσέψει στο λάδι με αλάτι και να τις τηγανίσει, όπως θα τηγάνιζε πατάτες.

πατάτες τσιπς
Facebook/Mary Daly

Το αποτέλεσμα; Ζεστά, τραγανά, σπιτικά πατατάκια!

Η φοβερή ιδέα της άρεσε πολύ τους χρήστες των social media, με τις άλλες μαμάδες να επαινούν.

Μάλιστα, είπαν ότι τα παιδιά τους ξετρελάθηκαν με τα χειροποίητα και πρωτότυπα τσιπς.

Με αυτόν τον τρόπο, κάνεις οικονομία και βρίσκεις μία πιο βιώσιμη λύση για τα τρόφιμα που πετάμε κάθε μέρα στα σκουπίδια ενώ απολαμβάνεις θεϊκά, crispy πατατάκια.





SHARE