Αν η ανακούφιση είχε πρόσωπο, θα έμοιαζε με ένα πιάτο αχνιστού, καλομαγειρεμένου φαγητού στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας. Μέσα σε αυτό το πιάτο δεν υπάρχουν μόνο τα υλικά που ανακατεύτηκαν αλλά και συναίσθημα. Η εκπεφρασμένη ανάγκη μας για φροντίδα και κατανόηση.
Μέσα σε μια καθημερινότητα, όπου όλα μοιάζουν ίδια, αυτό που μπορεί να αλλάξει εδώ και τώρα, είναι ο τρόπος που τα βλέπουμε. Mικρές αλλαγές, γίνονται οι νέες μας συνήθειες και οι νέες συνήθειες, μια άλλη οπτική για τη ζωή. Δίνοντας σημασία στη στιγμή, την κάνετε ξεχωριστή. Το ίδιο θα συμβεί και με τις γεύσεις: αν επενδύετε στα υλικά που τις δημιουργούν μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που μαγειρεύετε, που τρέφεστε, που ζείτε. Οταν φτιάχνουμε και γευόμαστε την τροφή με αφοσίωση, ο εαυτός μας πάντα θα μας επιβραβεύει. Κι έτσι όλα θα μοιάζουν δυνατά.
Αν ανατρέξετε στις πρώτες εικόνες της ζωής σας, ίσως, η ανάμνηση που θα έρθει σύντομα στο συνειδητό σας να είναι το κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι και οι γεύσεις που έμειναν, τελικά, ανεξίτηλες. Από τότε, μέχρι σήμερα, σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά. Η ποιότητα των πρώτων υλών και οι τεχνικές μαγειρέματος έχουν εξελιχθεί και πλέον μπορούν να φτάσουν στο πιάτο μας γεύσεις που υπόσχονται να μας συγκινήσουν ακόμα πιο έντονα. Αν το κοτόπουλο εξακολουθεί να είναι το comfort food της καρδιάς σας και η γεύση από την φουρνιστή εκδοχή του με τις μελωμένες πατατούλες ή το γεμάτο θαλπωρή γιουβέτσι κοτόπουλο της γιαγιάς σας που έσταζε κόκκινη σάλτσα και αγάπη σας γεμίζει ακόμα συναισθήματα, μπείτε στην κουζίνα και ζωντανέψτε τις αναμνήσεις που ανέθρεψαν το σώμα και την καρδιά σας.
Τα κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής Πίνδος με την πλούσια γεύση τους, μπορούν να γίνουν το θεμέλιο για λαχταριστά πιάτα που θα σας συντροφεύουν όλο τον χειμώνα και θα κάνουν το κουρασμένο από στρες και πρόχειρα σνακ στομάχι σας, να χαμογελά από ευχαρίστηση.