Τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα δροσιστικό ποτό.
Το απόλυτο, καλοκαιρινό ποτό θα λέγαμε ότι είναι η σαγκρία. Αυτό το ισπανικό, δροσερό, φρουτώδες κρασί με το κατακόκκινο χρώμα που σαγηνεύει τη γεύση και τις αισθήσεις.
Ένα ποτήρι παγωμένο κρασί με φρούτα που μπορείς να απολαύσεις στο μπαλκόνι σου. Πόσο μάλλον όταν αυτό είναι homemade.
Συνταγές και παραλλαγές υπάρχουν πολλές, καμία όμως σαν και αυτή τη μυστική συνταγή από το Πόρτλαντ του Όρεγκον.
Πρόκειται για τη συνταγή του θρυλικού μεξικάνικου Café Azul και του Bar Avignon. Η Nancy Hunt σέρβισε το «μαγικό της ελιξίριο» εκεί για πάνω από 2 δεκαετίες και πρόσφατα μοιράστηκε την κρυφή της συνταγή με το κοινό.
Σημείωσε τι θα χρειαστείς και πώς θα την φτιάξεις: