Μια καινούργια άφιξη στην πολυσύχναστη πιάτσα του Χαλανδρίου υπόσχεται να μας κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα από τα πιάτα του.
Ο λόγος για το «Nedra» που στα τυνησιακά σημαίνει «μοναδικός», δημιούργημα της Μαριαλένας Πιζάνη και του Πάρη Παραβατού. Οι δυο τους, λάτρεις των έθνικ γεύσεων, διαπίστωσαν ότι ναι μεν στην περιοχή υπάρχουν πολλά εστιατόρια που εστιάζουν σε κουζίνες του κόσμου, όμως, κανένα από αυτά δεν λειτουργούσε συνδυαστικά.
Έτσι, με μότο του το «Flavors from the sacred land», που θα το δείτε και σε νέον σε περίοπτη θέση στον χώρο, έφτιαξαν ένα πολυπολιτισμικό στέκι, όπου ανάλογα με τη διάθεση της ημέρας ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει κι ένα διαφορετικό γευστικό προορισμό. Από το Περού και το Μεξικό, μέχρι την Ιαπωνία και τη Χαβάη, το «Nedra» προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για όσους αγαπούν τα γαστρονομικά ταξίδια. Φυσικά η διακόσμηση ακολουθεί τη λογική του μενού, συνδυάζοντας στοιχεία και αντικείμενα από διάφορες χώρες, -πολλά εκ των οποίων έχουν φέρει οι ιδιοκτήτες από διάφορα ταξίδια τους, όπως τα καπέλα από το Βιετνάμ- ενώ τα φυτά τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο δημιουργούν μια μικρή όαση.