Τιτάνας Κόκκινο κρασί
Φωτογραφία: Κτήμα Σκούρα
26|11|2020 10:14
SHARE
ΚΤΗΜΑ ΣΚΟΥΡΑ

Τιτάνας: Βρήκαμε το νέο κόκκινο, γλυκό, πυκνό κρασί του Χειμώνα


Διαφορετικές γιορτές. Χριστούγεννα που ζητούν αισιοδοξία, θαλπωρή, αγάπη και οικογενειακές στιγμές.

Ο Τιτάνας λοιπόν, έκανε την εμφάνιση τούτη τη περίοδο ακριβώς για να δώσει ζεστασιά και να χαρίσει απλόχερα χαρούμενες οικογενειακές στιγμές. Κόκκινο, γλυκό κρασί με μια τρελή συμπύκνωση χρωμάτων, αρωμάτων, γεύσεων τέτοιων ώστε να στολίσουν τις γιορτινές μέρες μας.

Πρόκειται για μια εκλεκτή οινοποίηση. Σταφύλια λιασμένα για οχτώ μέρες στον ήλιο του Σεπτέμβρη και στη συνέχεια περισσότερο από ένα μήνα στη σκιά. Χρώμα βαθύ γκρενά, γλυκά αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων όπως κεράσι και δαμάσκηνο, σοκολάτα, καπνός και δέρμα. Χυμός λιγοστός, έντονα συμπυκνωμένος που ζυμώθηκε για μήνες και μεγάλωσε σε μικρά δρύινά βαρέλια για πέντε χρονιά. Απολαύστε το μόνο του ή με πλούσια έντονα τυριά, επιδόρπια με βάση μαύρης σοκολάτας και για τους τολμηρούς με ένα κρέας, - χοιρινό με δαμάσκηνα.

“Μαυρόστυφο Άργους”, μια εξαφανισμένη ποικιλία που επανήλθε στην οινική πραγματικότητα από το Κτήμα Σκούρα με κόπους, τιτάνια προσπάθεια, πειράματα, έξοδα, απογοητεύσεις και χαμόγελα. Εξ ου και το όνομα· Τιτάνας! Ένα έντονο κρασί, έτοιμο να θερμάνει τις ψυχές μας και να ευχηθούμε εκείνο που εκτιμήσαμε παραπάνω αυτό το έτος·
Στην Υγειά μας!

10ο χλμ. Άργους-Στέρνας| Μαλανδρένι τηλ. 27510-2368823159

|info@skouras.gr| www.skouras.gr

SHARE