Μέχρι πρότινος, ήταν ο μοναδικός από τους τρεις κριτές του Masterchef, που δεν είχε το δικό του εστιατόριο. Ίσως γιατί περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.
O λόγος για τον Πάνο Ιωαννίδη, που μυήθηκε στα μυστικά της κουζίνας από τις Πολίτισσες γιαγιάδες του, οπότε η μαγειρική ως επαγγελματική επιλογή ήταν μονόδρομος.
Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του, θήτευσε σε μεγάλες κουζίνες στην Ιταλία και στη συνέχεια εργάστηκε για 15 χρόνια ως Executive Chef στην βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα. Τις μαγειρικές του δημιουργίες έχουν γευτεί επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ, όπως ο Βασιλιάς της Ολλανδίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι.
Όλα αυτά τα χρόνια, όμως, δεν ξέχασε την αγάπη του για τη γαστρονομία της γείτονος χώρας κι έτσι αποφάσισε να αφιερώσει το πρώτο του εστιατόριο στην ιταλική παράδοση. Κάπως έτσι προέκυψε το «Οvio», που στη μιλανέζικη αργκό σημαίνει «αυτό που είθισται, «δεδομένο», όπως ακριβώς δηλαδή κι η κουζίνα του, που είναι λιτή και χωρίς πολλές φιοριτούρες.
Σε συνεργασία με τον Πάνο Πολίτη του παγκρατιώτικου «Cupola» βρήκαν έναν άνετο και φωτεινό χώρο στο κέντρο της Αθήνας και ανέθεσαν στην αρχιτέκτονα Αφροδίτη Μπονάτσου να τον διαμορφώσει.