Το πρώτο βιβλίο του γνωστού pastry chef Δημήτριου Μακρυνιώτη, με τίτλο «ΚΕΪK», μόλις κυκλοφόρησε και είναι γεμάτο με εντυπωσιακές και «αλάνθαστες» συνταγές που θα κάνουν πιο γευστική και δημιουργική κάθε μία από τις 4 εποχές του χρόνου.
Ο βραβευμένος και πλέον δημιουργικός pastry chef Δημήτριος Μακρυνιώτης, επιστράτευσε την εμπειρία, τις γνώσεις, αλλά και στοιχεία της ξεχωριστής προσωπικότητάς του για να μας οδηγήσει στα μυστικά του «ΚΕΪΚ». Ακολουθώντας τις συμβουλές του, όλοι μπορούν εύκολα και γρήγορα, να φτιάξουν γλυκά επιτυχημένα και νόστιμα!
«Όλα ξεκίνησαν από τη μητέρα μου, την κυρία Φωτεινή. Μια γυναίκα με αξιοθαύμαστη δοτικότητα, που μου εμφύσησε έντονα το συναίσθημα της μοιρασιάς και την αγάπη για τη ζαχαροπλαστική», αναφέρει με συγκίνηση για την μητέρα του.
«Ο λόγος που αποφάσισα το πρώτο μου βιβλίο να είναι αφιερωμένο στα κέικ, είναι γιατί αυτό είναι ξεκάθαρα το πιο διαδεδομένο γλυκό στο σπίτι και την καθημερινότητα κάθε Έλληνα.