Μια διαφορετική συνταγή πάντα μας κινεί την περιέργεια να την φτιάξουμε και κυρίως να την δοκιμάσουμε.
Τα πιάτα της πατρίδας μας είναι πολλά, για να διαλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει. Αγνά υλικά, πρωτότυπες ιδέες, όλες πλασμένες με αγάπη και μεράκι.
Ένα από αυτά είναι το σφουγγάτο.
Είναι κάτι μεταξύ ομελέτας, πίτας και φρουτάλιας,είναι όμως ξεχωριστό και μοναδικό πιάτο.
Το σφουγγάτο το συναντάμε σε πολλά νησιά της Ελλάδας, όπως στην Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Λέσβο.
Είναι ένα σούπερ καλοκαιρινό πιάτο, που μπορείς να απολαύσεις όλη την ημέρα.
Βρήκαμε μια απίθανη, μοναστηριακή συνταγή που γίνεται πανεύκολα και γρήγορα και τρώγεται σε χρόνο dt! Μάλιστα, γίνεται στον φούρνο οπότε είναι και πολύ πιο υγιεινή.
Δες τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το πιο απολαυστικό σφουγγάτο: