Η Σοφία Καρβέλα με παλτό
Φωτογραφία: Instagram/ @thesofiakarvela
22|11|2022 11:49
SHARE
ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑ

Η Σοφία Καρβέλα βγάζει σέλφι με τους γονείς της -Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας ποζάρουν αγκαλιά


Η Σοφία Καρβέλα ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη εδώ και αρκετά χρόνια, όπου δραστηριοποιείται και έχει το δικό της brand ρούχων Wknd Nation.

Ωστόσο, φροντίζει να επισκέπτεται τακτικά την Ελλάδα, να περνάει χρόνο με τους αγαπημένους της γονείς και να επιστρέφει στα αγαπημένα της στέκια. Η ίδια διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram, μέσα από το οποίο συνηθίζει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους ακολούθους της.

Πριν λίγες μέρες, η Σοφία έφτασε και πάλι στην Ελλάδα και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να συναντηθεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Χθες λοιπόν δημοσίευσε στα stories της μία φωτογραφία με τους διάσημους γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα. Η Σοφία βγάζει μία σέλφι ενώ στο βάθος φαίνονται η μητέρα κι ο πατέρας της που ποζάρουν αγκαλιασμένοι.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας υπήρξαν ένα από τα power couples της ελληνικής showbiz αλλά και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα καλλιτεχνικά ντουέτα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Ακόμα και μετά το χωρισμό τους, συνεργάστηκαν αμέτρητες φορές και μέτρησαν αξιοζήλευτες μουσικές επιτυχίες.

Πέραν της επαγγλεματικής συνεργασίας, είναι από τα ζευγάρια που διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους και είναι πολύ στενοί φίλοι. Όπως είναι γνωστό άλλωστε, η Άννα Βίσση είναι πολύ καλή φίλη και με την Αννίτα Πάνια, με την οποία ο Νίκος Καρβέλας υπήρξε παντρεμένος και απέκτησαν έναν γιο.

Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Καρβέλας είναι ερωτευμένος με την Έλενα Φερεντίνου, με την οποία η Άννα Βίσση διατηρεί επίσης πολύ καλές σχέσεις.

SHARE