Κοντά στο Σύνταγμα βρίσκεται η πρώτη rotisserie της Αθήνας με εκλεκτά κρέατα και νόστιμα συνοδευτικά.
Ο δρόμος από το Σύνταγμα προς την οδό Σκούφου όπου βρίσκεται η πρώτη rotisserie της Αθήνας περνάει μέσα από εστιατόρια και μικρά μαγαζάκια που τον πρώτο λόγο έχουν οι εξωτικές γεύσεις: σούσι, μεξικάνικο, bao buns.
Σ' αυτήν την πολυπολιτισμική γειτονιά των γεύσεων βρήκε τη θέση του το «Spit Jack» με τη σούβλα να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Μην περιμένεις να δεις μια κλασική ψησταριά με τσίκνα και ποικιλία κρεάτων: εξάλλου μιλάμε για rotisserie.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: «Spit» είναι η σούβλα και «Spit Jack» το μηχανικό σύστημα που τη περιστρέφει. Εκεί μέσα σιγοψήνονται στις σούβλες ζουμερά κοτόπουλα, τραγανιστές πάπιες, κρατσανιστές πορκέτες και μοσχαρίσιες πικάνιες.
Το μαγαζί είναι μικρό, ατμοσφαιρικό και παντρεύει μοναδικά το χασάπικο, το τατουατζίδικο και το σαλόνι. Πολυέλαιοι, μάρμαρα και σκαλιστοί καθρέπτες συναντούν γλυπτά γουρουνάκια, ενώ οι τοίχοι είναι γεμάτοι από δερματόστικτους σελέμπριτι όπως οι Έλβις, Μέριλιν, Τζέιμις Ντιν Τζον Κένεντι με πολλά τατουαζ.