cheeseburger

Σπιτικό cheeseburger με 5 υλικά: Η λαχταριστή συνταγή του Γιώργου Τσούλη που γίνεται στο πι και φι

Μας αρέσει να απολαμβάνουμε με την παρέα μας το αγαπημένο μας street food φαγητό.

Άλλωστε, το φαγητό είναι ένα μέσο κοινωνικοποίησης και διασκέδασης.

Πλέον, έχουμε γίνει εξπέρ στις σπιτικές συνταγές, που λατρεύουμε να φτιάχνουμε και να απολαμβάνουμε με τη οικογένεια και όχι μόνο.

Αν λοιπόν, έχεις κι εσύ αδυναμία στα μπέργκερ σου έχουμε την τέλεια ιδέα.

Σπιτικό cheeseburger με λίγα και απλά υλικά που γίνεται γρήγορα και τρώγεται ακόμη πιο γρήγορα.

Η απίθανη συνταγή του Γιώργου Τσούλη μας ξετρέλανε και μας έδωσε  μια υπέροχη, γευστική ιδέα για το επόμενο τραπέζι με φίλους.

Σημείωσε τι θα χρειαστείς και ξεκίνα:

ΥΛΙΚΑ (4-6 μερίδες)

•500 γρ. κιμάς, μαγειρεμένος

•350 γρ. τυρί, gouda τριμμένο

•8 φέτες, ψωμί του τοστ

•2 ντομάτες, κομμένες, σε μικρά κυβάκια, χωρίς την ψίχα

• ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να ζεσταθεί.

Μόλις ζεσταθεί, ψήνουμε τα ψωμιά για 1 λεπτό από την κάθε πλευρά και τα αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα μπολ αδειάζουμε το κιμά, τη ντομάτα, το κρεμμύδι και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε καλά.

Βάζουμε μια φέτα ψωμί, σε ένα ταψί του φούρνου που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και από πάνω βάζουμε τον κιμά.

Πασπαλίζουμε με λίγο τυρί, κάνουμε την ίδια διαδικασία και για άλλες 3 φέτες με κιμά και τυρί.

Κάνουμε ξανά την ίδια διαδικασία για τα άλλα 4 ψωμιά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα μέχρι να λιώσει το τυρί.

Μόλις λιώσει το τυρί, το αφαιρούμε και σερβίρουμε ζεστό.

Καλή όρεξη!