Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock
13|04|2024 09:00
SHARE
ΣΥΝΤΑΓΗ

Συνταγή για γιαουρτογλυκό με τρία υλικά -Δροσερό και ελαφρύ, το φτιάχνεις στο πι και φι


Το γιαουρτογλυκό είναι ένα από τα πιο εύκολα- και γευστικά- γλυκά και σίγουρα η παρακάτω συνταγή θα γίνει μια από τις πιο αγαπημένες μικρών μεγάλων.

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και τις λιγούρες να μη σταματούν ποτέ, σίγουρα ψάχνεις ένα γλυκό δροσερό, το οποίο δεν θέλει και πολλή ώρα για να είναι έτοιμο.

Τα γλυκά ψυγείου έχουν, όπως κάθε άνοιξη, την τιμητική τους. Είναι ό,τι πρέπει για τις ημέρες με περισσότερη ζέστη, ενώ μια δροσερή κουταλιά σίγουρα μας φτιάχνει τη διάθεση.

Μια καλή επιλογή είναι τα γιαουρτογλυκά. Είναι ελαφριά και δροσερά, γεμάτα γεύση και άρωμα. Εύκολα στην προετοιμασία τους, σπάνια θα σας παιδεύσουν και πάντα δέχονται κοπλιμέντα, αφού τα περιθώρια λάθους είναι ελάχιστα.

Το γιαουρτογλυκό είναι ένα από τα γλυκά που αγαπά όλη η οικογένεια. Για την παρακάτω συνταγή θα χρειαστείς μόνο 3 υλικά και το μυστικό της νοστιμιάς κρύβεται σίγουρα στην απλότητα.

Συνταγή για γιαουρτογλυκό με τρία υλικά:

Υλικά:
2 πακέτα μπισκότα πτί μπέρ στη γεύση που προτιμάτε
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 ζαχαρούχο γάλα
1 μαρμελάδα της αρεσκείας σας

Ετοιμασία:
Σπάμε τα μπισκότα σε κομμάτια με τα χέρια.
Ανακατεύουμε γιαούρτι με ζαχαρούχο μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί και ύστερα βάζουμε μέσα τα μπισκότα και ανακατεύουμε πάλι καλά.
Ρίχνουμε το μείγμα σε μια φόρμα και από πάνω τη μαρμελάδα και ύστερα τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για 3-4 ώρες.

SHARE