Στο ολοκαίνουργο Talking Breads, στο Χολαργό, το διεθνές street food, «μιλάει», επιτέλους, στη γλώσσα μας και… «is burning down the house» σε οτιδήποτε ξέραμε μέχρι σήμερα ως γρήγορο φαγητό!
H ομάδα του πιο rock street foodάδικου, που από τη γωνία Στουρνάρη με Σπύρου Τρικούπη, έγινε talk of the town, ανεβαίνει στο Χολαργό. Φέρνοντας τα διάσημα χειροποίητα, φρεσκοφουρνισμένα ψωμιά του, τη slow fast food λογική του και τα καλύτερα burgers της πόλης – κι όλα αυτά υπό τους ήχους της πιο ψαγμένης μουσικής που έχει φτάσει στα αυτιά σου-, δεν είναι να απορείς που από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του το Talking Breads έκανε, κι εδώ, αντίστοιχο sold out με αυτό του… Eras Tour! Το πιο «ανήσυχο» από τα «παιδιά» του ομίλου S One Hospitality, μόλις έκανε το ντεμπούτο του στον αριθμό 232 της Μεσογείων, κάνοντας ήδη τη λεωφόρο που «δεν κοιμάται ποτέ» να πάλλεται στο ρυθμό των γευστικών επιτυχιών του, όπως το «Tika» και «Satay Sandwich», τα «Pizza Rolls» και το «Mafia Burger».
Talking Breads, Η νέα άφιξη που ανεβάζει τη γευστική ένταση στο Χολαργό
Σε ένα περιβάλλον μητροπολιτικής αισθητικής που θυμίζει υπόγειο σταθμό μετρό και με νεοϋορκέζικα diner καθίσματα, o ιθύνων νους τού Talking Breads, chef Χρήστος Τάχιας, αποδεικνύει και εδώ ότι στα θέματα της καλής γεύσης δεν χωράνε ψευτοδιλήμματα. Με άλλα λόγια, σου λέει ότι το γρήγορο φαγητό μπορεί να διαθέτει και στοιχεία καλής κουζίνας, κι εδώ θα τα βρεις όλα: όσα μάζεψε από τα επαγγελματικά tours του σε γαστρονομικά εστιατόρια της Γαλλίας, της Αμερικής, της Ελβετίας και σε διάσημες κουζίνες, όπως αυτές του Joel Robuchon.