Τα γλυκά είναι η αδυναμία μας -ειδικά ό,τι περιέχει σοκολάτα.
Τα σοκολατάκια είναι μια μικρή αμαρτία, που, όμως, όλοι μας θέλουμε να την γευτούμε!
Είναι ιδανικά για κέρασμα στους καλεσμένους μας αλλά και στον εαυτό μας.
Δεν είναι δύσκολο να τα φτιάξεις και μόνη σου στο σπίτι, αν δεν θες να παίρνεις συνέχεια του εμπορίου.
Έχουμε δοκιμάσει πολλές παραλλαγές με σοκολατάκια, τρουφάκια κ.α. και είπαμε να βρούμε μια διαφορετική συνταγή αυτή τη φορά.
Τα raffaello είναι μπαλάκια λευκής σοκολάτας με ινδική καρύδα που πρέπει να δοκιμάσεις.
Συνήθως περιέχουν αμύγδαλα ή καρύδια και γκοφρέτα.
Βρήκαμε την εύκολη και γρήγορη συνταγή της Ντίνας Νικολάου και σας την παρουσιάζουμε.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. λευκή σοκολάτα, τριμμένη στον τρίφτη
½ φλιτζάνι του τσαγιού (50 ml) γάλα
1 πακέτο γκοφρέτες με γέμιση βανίλια, θρυμματισμένες (ή 1 φλιτζάνι του τσαγιού ψιλοτριμμένη καρυδόψιχα)
150 γρ. αποξηραμένη και τριμμένη καρύδα