Παραδοσιακά μαγαζιά με πρωταγωνιστή το κρέας για να γιορτάσουμε όπως πρέπει την Τσικνοπέμπτη.
Μετά από δύο περίπου χρόνια θα μπορέσουμε να βγούμε έξω και να γιορτάσουμε όπως αρμόζει στην Τσικνοπέμπτη.
Tη δεύτερη εβδομάδα της Αποκριάς γιορτάζουμε την Τσικονπέμπτη με την παράδοση να θέλει τα σπίτια και τα μαγαζιά να ψήνουν από το πρωί κρέατα, μια μικρή γιορτή λίγο πριν ξεκινήσει η νηστεία για το Πάσχα.
Τα αυθεντικά ταβερνάκια που κρύβονται μέσα σε όμορφες γειτονιές, από το πρωί θα ανάψουν τα κάρβουνα για να μπουν τα παραδοσιακά κρέατα στη φωτιά μιας και το προστάζει η ημέρα.
Ακολουθώντας πιστά τις παραδόσεις λέμε «ναι» στα αυθεντικά ταβερνάκια με τα κλασικά παϊδάκια, κοκορέτσια και κοντοσούβλια να παίρνουν φωτιά και να τα απολαμβάνουμε χωρίς ενοχές και χωρίς μαχαιρονοπίρουνο.
Ο Ρουμελιώτης