Είναι η πραγματική γεύση διαχρονική;
Είναι η απόλαυση σταθερή στη διάρκεια του χρόνου;
Σε αυτό το ερώτημα απαντά το ΜΑΝΗΜΑΝΗ, το διαχρονικό εστιατόριο μοντέρνας ελληνικής κουζίνας, με την επαναφορά γεύσεων που αγαπήθηκαν και που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά πριν 6, 8, 10 ή ακόμα και 16 χρόνια.
ΜΑΝΗΜΑΝΗ... όπως λέμε «διαχρονική αξία»! Λένε πως ένα εστιατόριο όταν συμπληρώσει τα 7 χρόνια γίνεται διαχρονικό, το ΜΑΝΗΜΑΝΗ συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια και συνεχίζει να προσφέρει τις γεύσεις που αγάπησε από την πρώτη στιγμή. Φρέσκες πρώτες ύλες, ελληνική κουζίνα σε μοντέρνα εκτέλεση, με έμπνευση και ρίζες στη Μάνη, τον τόπο καταγωγής του.
Μοσχαρίσια συκωτάκια με σπανάκι και πορτοκάλι και όλα γύρω μας θυμίζουν 2006! Γεύσεις που σχεδιάσαμε με μεράκι όπως το Πουγκί με μανούρι, παστουρμά, κατσικίσιο τυρί, πιπεριά Φλωρίνης & αμύγδαλα σε σάλτσα τομάτας ξυπνούν αναμνήσεις από το 2010. Τότε ακριβώς που γνωρίσαμε και μία από τις αγαπημένες μας σαλάτες, τη Γλυκιά πράσινη με νιβάτο ξινόγλυκο, κόκκινη πιπεριά, μανιάτικα ξερά σύκα και vinaigrette με μέλι σε βάση από φρέσκα φύλλα μαρουλιού.
Είναι ωραίο το διαχρονικό, δεν νομίζετε;