Στη Πλατεία Ηρώων στου Ψυρρή ένα μαγαζί εντελώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα της περιοχής, μεγάλο κι ευρύχωρο, με αριστοκρατική φινέτσα και παριζιάνικο αέρα έχει κάνει τον τελευταίο καιρό την εμφάνισή του, αναστατώνοντας τους γλυκατζήδες. Ο λόγος για την «Ζουμπουρλού», που αυτοσυστήνεται ως «κομφεταρία – πιτασερί».
«Κομφεταρία», επειδή έτσι αποκαλούσαν οι γαλλομαθείς της Πόλης τα ζαχαροπλαστεία, ενώ το «πιτασερί» είναι λογοπαίγνιο για τις χειροποίητες πίτες που ψήνονται καθημερινά στο μαγαζί.
Βιεννέζικες καρέκλες, μαρμάρινα τραπεζάκια, ένας μεγάλος πολυέλαιος που κυριαρχεί στη σάλα και οι ντυμένοι με μπορντό χαλί τοίχοι αποπνέουν μια αύρα αρχοντιάς και αριστοκρατικής φινέτσας που θα συναντούσε κανείς τον παλιό καιρό στην Πόλη ή σε κάποιο πολυτελές ζαχαροπλαστείο του Παρισιού. Παρ’ όλα αυτά, οι τιμές της «Ζουμπουρλούς» είναι πολύ οικονομικές- τα γλυκά για παράδειγμα κοστίζουν από τέσσερα έως επτά ευρώ-, γιατί οι υπεύθυνοι του όλου εγχειρήματος θέλουν να απευθυνθούν στο ευρύ κοινό, προσφέροντάς του μια μικρή προσιτή πολυτέλεια.
Μέλος του ομίλου του Καστελόριζου, η γλυκιά «Ζουμπουρλού» σερβίρει παραδοσιακά σιροπιαστά όπως τα φτιάχνουν στην Πόλη, αλλά και πιο μοντέρνες συνταγές που υπογράφει ο executive pastry chef, Τάσος Ζησόπουλος, που άφησε τα οικονομικά για τη μεγάλη του αγάπη, την μαγειρική.