splashnews.com
splashnews.com
28|12|2017 11:04
SHARE
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αυτή η γυναίκα έγινε διάσημη γιατί τράβηξε την πιο ωραία φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας


 πιο ωραία φωτογραφία των νέων βασιλικών ζευγαριών από την τελευταία τους βόλτα δεν ανήκει σε κάποιον διάσημο φωτογράφο, αλλά σε μια Βρετανίδα φαν τους η οποία στεκόταν ανάμεσα στο πλήθος. 

Η τελευταία εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας στο κτήμα Sandringham στην Ανατολική Αγγλία, δεν ήταν μια απλή εμφάνιση.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε για να δει τόσο τους πρίγκιπες, όσο και τις συζύγους τους. Η Κέιτ Μίντλετον είχε κοιλίτσα ενώ για τη Μέγκαν Μαρκλ ήταν η πρώτη της δημόσια έξοδο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. 

Ανάμεσα στον κόσμο που στεκόταν εκεί για να μπορέσει να τους δει και να συνομιλήσει μαζί τους ήταν και μία γυναίκα η οποία, απ' ότι φαίνεται, τράβηξε την πιο ωραία φωτογραφία των δύο βασιλικών ζευγαριών. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν θέμα φωτογραφικών δεξιοτήτων ή τύχης, αλλά κατάφερε να πατήσει το κλικ στο κινητό της την κατάλληλη στιγμή. 

Διαβάστε επίσης: Γιατί αυτό το ζευγάρι έκλεψε την παράσταση στη χριστουγεννιάτικη εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας

Στη φωτογραφία που μοίρασε στο λογαριασμό της στο Twitter, βλέπουμε (από αριστερά προς τα δεξιά) τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον, τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι να προχωρούν. Είναι μια στιγμή που κανείς δεν έχει βγει περίεργα ή παραμορφωμένα. Όλοι μοιάζουν όμορφοι, χαμογελούν, έχουν γοργό βηματισμό ενώ όλοι, εκτός από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, είναι σαν να κοιτάζουν στο φακό της γυναίκας. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, πρόκειται για την 39χρονη Karen Murdoch πίσω από αυτό το τέλειο κλικ. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το tweet της μετράει σχεδόν 80.000 like και περισσότερα από 16.000 share. Μάλιστα η άψογη φωτογραφία της χρησιμοποιήθηκε και βρέθηκε στα εξώφυλλα του βρετανικού τύπου (Daily Telegraph, Daily Mail κ.α.).

«Τι κι αν εκεί βρίσκονταν 20 από τους καλύτερους φωτογράφους της χώρας; Αυτή η γυναίκα μας ξεπέρασε όλους», είπε ο Arthur Edwards, φωτογράφος της εφημερίδας The Sun. 

Αφού η φωτογραφία πήρε viral διαστάσεις, η Murdoch προσέλαβε έναν ατζέντη, τον Ken Goff, για να διαχειριστεί τα έσοδα που συνεχίζει να λαμβάνει από τη χρήση της φωτογραφίας.

Η ίδια εργάζεται ως νοσοκόμα στο νοσοκομείο Queen Elizabeth και, όταν τη ρώτησαν πώς σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα χρήματα από τα δικαιώματα, δήλωσε «Θέλω να φυλάξω τα χρήματα που θα συγκεντρώσω από τη φωτογραφία για να τη στηρίξω στις σπουδές της».