Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Το απλό μυστικό ομορφιάς της Βrooke Shields που διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας της


Ο χρόνος ποτέ δεν θα αρνηθεί τη συμμαχία με μια γυναίκα.

Γίνεται εχθρός της, όταν θα το έχει επιλέξει η ίδια. Το πέρασμά του είναι αναπόφευκτο. Και τα σημάδια του, επίσης. Ομως, όταν η ομορφιά ξεκινά από μέσα, εκείνος θα φροντίσει να την προστατέψει καθώς θα περνά. Μια γυναίκα που έχει κάνει το χρόνο καλό της φίλο είναι και η Μπρουκ Σιλντς.

Η Μπρουκ Σιλντς κολύμπησε στη «Γαλάζια Λίμνη» της επιτυχίας τη δεκαετία του 80.

Η θρυλική ταινία έμελλε να σημαδέψει για πάντα την καριέρα της. Η ηθοποιός και μοντέλο είναι σήμερα 52 ετών. Η λάμψη και η φρεσκάδα της είναι μια κατάκτησή της, που ήρθε μετά από σωστή δουλειά που έκανε με τον εαυτό της. H αποδοχή του εαυτού μας είναι ένα διαρκές ταξίδι αναζήτησης.

Η Μπρουκ Σιλντς φαίνεται ότι έφτασε στον προορισμό που ήθελε. Αγάπη για το σώμα, χαρά για τη στιγμή: ίσως αυτές τις δύο «αρχές» συμπυκνώνουν την φιλοσοφία που διέπει τα μυστικά της ομορφιάς της.

Η Μπρουκ Σιλντς πότε δεν ακολούθησε αυστηρή δίαιτα για να διατηρήσει το αθλητικό σώμα της. Η Μπρουκ Σιλντς πίνει πολύ νερό και δεν στερείται μικρές γευστικές απολαύσεις.

Οπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο «Ηealthy Living», o καλός ύπνος είναι προστατευτικό φίλτρο για την επιδερμίδα. «Πρέπει να ξέρομε ποια είναι τα όριά μας. Να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας» έχει δηλώσει η ίδια.

 

 

Tης αρέσει να κάνει κοπλιμέντα σε άλλες γυναίκες. Το «ωραίο» θα πρέπει να πρέπει να επιβραβεύεται.

Η ηθοποιός πιστεύει ότι όταν μια γυναίκα έχει ισορροπημένη σχέση με τις γυναίκες, μπορεί να παίρνει δύναμη και να εμπνέεται.

Βάζει τον εαυτό της σε προτεραιότητα ακόμα και αν οι υποχρεώσεις της απορροφούν πολλή από την ενέργειά της. Προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για να γυμνάζεται και να χαλαρώνει.

To τοπ μυστικό ομορφιάς της; Μα φυσικά το κρύο νερό! «Συνηθίζω να βουτάω το πρόσωπό μου σε ένα μπολ με παγωμένο νερό. Το κάνω καθημερινά. Το πρόσωπο πραγματικά αναζωογονείται και το δέρμα λάμπει».

Τρώει αρκετά πράσινα λαχανικά. Μάλιστα σε συνέντευξή της στο W Magazine είχε δηλώσει: «Η ομορφιά ξεκινά από μέσα. Με νερό, ύπνο και λαχανικά. Και κυρίως αγάπη».