Instagram/Alexakdell
Instagram/Alexakdell
30|12|2017 12:17
SHARE
ALEXA DELL

Alexa Dell: Ποια είναι η πλούσια κληρονόμος που έβγαινε με τον ιδρυτή του Tinder και τώρα ετοιμάζεται να παντρευτεί;


Η κόρη του ιδρυτή των υπολογιστών Dell ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον κατά 16 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της. 

Ισως διαβάζοντας το όνομα «Dell» να μην σας έρχεται αμέσως κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό, αλλά αν κοιτάξετε τον υπολογιστή που έχετε στο σπίτι ή στο γραφείο σας, θα το δείτε να αναγράφεται με μεγάλα κεφαλαία γράμματα στο κάτω μέρος της οθόνης. 

Ναι πρόκειται για να την εταιρεία-κολοσσό ειδών τεχνολογίας της οποία CEO είναι ο Michael Dell. Με την αξία της εταιρείας να ανέρχεται γύρω στα 24 δισεκατομμύρια δολάρια ο Michael Dell ανήκει στη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο. Η Alexa Dell είναι η κόρη του. 

 

 

 

 

Η 24χρονη κληρονόμος έχει άλλα τρία αδέρφια, τον Zachary, τη Juliette και την Kira. Μεγάλωσε στο Austin του Τέξας, εκεί που η οικογένεια της έχει ένα σπίτι 3.000 τετραγωνικών γνωστό ως «Το Κάστρο».

Σύμφωνα με το προφίλ της Dell στο LinkedIn, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Columbia και σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη ανάπτυξης στρατηγικής του brand και της εταιρείας. 

 

 

 

 

Πριν από 4 χρόνια, όταν ήταν 20 χρονών, η Alexa έβγαινε με τον CEO του Tinder, Sean Rad, τον οποίο γνώρισε -που άλλού;- στο Tinder, αλλά η σχέση τους έληξε μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο. 

Αρκεί ένα scroll down στο Instagram της για να διαπιστώσετε ότι η ζωή της συνάδει με την εκτιμώμενη αξία του ονόματος που κουβαλά. Tαξιδεύει συνεχώς, κάνει διακοπές σε εξωτικά μέρη, λατρεύει τα ζώα και είναι φιλόζωος ακτιβίστρια, φοράει εντυπωσιακά βραδινά φορέματα που έχουν την υπογραφή των πιο διάσημων σχεδιαστών όπως Gucci και Dior.

 

 

 

 

 

 

Της αρέσει να πηγαίνει για πεζοπορίες στο Λος Άντζελες ενώ, όπως έχει δηλώσει και σε προηγούμενη συνέντευξή της, ο λόγος που αγαπά τα ταξίδια είναι γιατί με αυτό τον τρόπο εξερευνά νέες κουλτούρες και παίρνει έμπνευση από «όλες τις γωνιές του κόσμου».

 

 

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμες, περνάει τις διακοπές των Χριστουγέννων στη Χαβάη μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και μένουν στο ξενοδοχείο The Four Seasons στην περιοχή Κόνα το οποίο ανήκει στον πατέρα της Dell. 

Ανήμερα των Χριστουγέννων, μετά από ένα χρόνο σχέσης, ο σύντροφός της Arshia Harrison Refoua, ένας εκατομμυριούχος κτηματομεσίτης ο οποίος την περνάει κατά 16 χρόνια, τής έκανε πρόταση γάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Daily Mail, γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων οι οποίοι τους «έστησαν» ένα ραντεβού στα τυφλά. Το δαχτυλίδι που της έδωσε ήταν ένα διαμάντι 12 καρατίων του οποίου η αξία υπολογίζεται στα 3 εκατομμύρια.