Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP
03|01|2018 11:57
SHARE
Η ΘΕΑ ΤΟΥ ΣΤΙΛ

Η Μπλέικ Λάιβλι ανέβασε φωτογραφία «χωρίς μακιγιάζ» αλλά οι χρήστες έχουν άλλη άποψη


Εάν είστε φαν της Μπλέικ Λάιβλι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι είστε μία/ένας από τα 18,9 εκ. χρηστών που την ακολουθούν στο Instagram.

Και είναι ακόμη πιο βέβαιο ότι οι φωτογραφίες της δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητες από το Timeline σας. Είτε γιατί μιλάμε για τη ΘΕΑ του στιλ και μεγάλο fashion icon, είτε γιατί θα έχει ανεβάσει μία φωτογραφία του συζύγου της και επίσης υπερκούκλου Ράιαν Ρέινολντς για να τον κοροϊδέψει, είτε επειδή δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο χαμόγελό της. 

Η 30χρονη (ναι μόνο) ηθοποιός του Χόλιγουντ, που έγινε διάσημη εν μία νυκτί από την σειρά Gossip girl, κατάφερε να πολώσει το Internet, απλά ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο Instagram πριν από δύο μέρες. Στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, γράφει «Just a little #makeupfree selfie to round out the year. #2007 #aunaturale» (Μια σέλφι χωρίς μέικ απ για να κλείσει η χρονιά). 

Γιατί όμως αυτή η σέλφι που έχει συγκεντρώνσει πάνω από 1.300.000 like, δίχασε τον ιντερνετόκοσμο; Για έναν πολύ σημαντικό λόγο. Η αγαπημένη ηθοποιός, όπως θα καταλάβετε κι εσείς από μια πρώτη ματιά, είναι βαμμένη. Εντάξει, δεν έχει κάνει smokey eyes ή κάποιο παράλογο contouring, αλλά το αλαβάστρινο δέρμα, το κραγιόν και οι ψεύτικες βλεφαρίδες αποδεικνύουν ότι από εκεί έχει περάσει χέρι επαγγελματία. 

 

Just a little #makeupfree selfie to round out the year. #2007 #aunaturale

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις 31 Δεκ, 2017 στις 10:49 πμ PST

Αμέσως μετά την ανάρτηση, τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή. «Μα τι είναι αυτά που κάνεις; Ωθείς τα μικρά κορίτσια σε άθλια, ξεπερασμένα στερεότυπα», «Μην λες ότι δεν φοράς μέικ απ ενώ είσαι βαμμένη. Δίνεις λάθος παράδειγμα», «Γιατί πρέπει να κοροϊδέψεις τους ακολούθους σου, ενώ είσαι όμορφη και φυσική;» αυτό ήταν το πλαίσιο στο οποίο κινήθηκαν τα κόσμια σχόλια (υπήρχαν και πολύ χειρότερα). Υπήρχαν βέβαια και αυτοί οι οποίοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τη διάσημη ηθοποιό, λέγοντας «Χαλαρώστε, μια πλάκα έκανε», «Όποιος δεν κατάλαβε ότι η Μπλέικ αστειεύεται, είναι πιθανότατα ψηφοφόρος του Ντόναλντ Τραμπ» κλπ..

Είναι γεγονός ότι η σύζυγος του Ράιαν Ρέινολντς και μητέρα δύο παιδιών, έχει πηγαίο χιούμορ και όσοι την ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι αστειεύεται και αυτοσαρκάζεται πολύ συχνά. Οπότε, κορίτσια, μη μασάτε. Η Μπλέικ έκανε πλάκα. Και δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγάλει φωτογραφίες χωρίς μέικ απ.