Apimages
Apimages
SAG AWARDS

Η Νικόλ Κίντμαν ρίχνει τα βέλη της στο Χόλιγουντ: «Θέλω να έχω καριέρα και μετά τα 40»


Tα βραβεία Screen Actors Guild Awards απονεμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Λος Αντζελες, μια λαμπερή βραδιά στην οποία οι γυναίκες ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα.

Μάλιστα, για πρώτη φορά η τελετή παρουσιάστηκε από γυναίκα, την Kristen Bell, η οποία κλήθηκε να φέρει εις πέρας τη δίωρη βραδιά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο γυναίκες παρουσίασαν τα βραβεία, μια κίνηση σε ένδειξη αλληλεγγύης για τα κινήματα #MeToo και Time's Up. 

Οι άντρες ήταν παρόντες στην τελετή και φυσικά παρέλαβαν τα βραβεία τους από γυναικεία χέρια.

Η 50χρονη Νικόλ Κίντμαν βραβεύτηκε ξανά για την μίνι σειρά «Big Little Lies» και έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. 

Η ηθοποιός παρέλαβε περήφανη το βραβείο καλύτερης ερμηνείας σε Α' γυναικείο ρόλο και όταν ανέβηκε στη σκηνή θέλησε να θίξει ένα μεγάλο θέμα που υπάρχει στο Χόλιγουντ. 

Για τη διάκριση που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο Χόλιγουντ λόγω της ηλικίας τους. 

Apimages
Apimages

Η Νικόλ Κίντμαν φανερά συγκινημένη για την βράβευσή της τόνισε πως στο Χόλιγουντ δεν υπάρχει ισότητα των δύο φύλων καθώς οι άντρες αντιμετωπίζονται διαφορετικά από τις γυναίκες.

«Θέλω να έχω μια καριέρα και μετά τα 40» σημείωσε χαρακτηριστικά λαμβάνοντας ένα θερμό χειροκρότημα από όλους. 

H 50χρονη ηθοποιός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Σούζαν Σάραντον, την Τζέσικα Λανγκ, την Τζούντι Ντεντς, την Μέριλ Στριπ, την Τζέιν Φόντα και πολλές άλλες γυναίκες που συνεχίζουν την λαμπρή καριέρα τους παρόλο που έχουν περάσει τα 40. 

apimages
apimages

Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός στην τηλεοπτική σειρά «Big Little Lies» υποδύεται μια γυναίκα θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Η σειρά ήταν τεράστια επιτυχία για το HBO τόσο από άποψη τηλεθέασης όσο και βραβείων και ίσως είναι το πιο πολυσυζητημένο σίριαλ του δικτύου με γυναίκες πρωταγωνίστριες, από τότε που ολοκληρώθηκε το «Sex and the City».

Πάντως η Νικόλ Κίντμαν για ακόμα μια φορά τράβηξε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί φορώντας μια μεταλλική τουαλέτα Armani Privé.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: To σημαντικό μήνυμα που κρύβεται πίσω από αυτό το φόρεμα της Νικόλ Κίντμαν

Το καρέ της Νικόλ Κίντμαν είναι από τα πιο ωραία που έχουμε δει