Apimages
Apimages
ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ

O Τομ Κρουζ μιλά για το ατύχημά του στις «Επικίνδυνες Αποστολές» -Για πρώτη φορά μας δείχνει τη στιγμή του τραυματισμού


Είναι από εκείνους τους λίγους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που δεν θέλει κασκαντέρ ή αντικαταστάτες στις επικίνδυνες σκηνές του και προτιμά να τις γυρίζει ο ίδιος.

Την τόλμη του αυτή ο Τομ Κρούζ την πλήρωσε με έναν τραυματισμό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τις «Επικίνδυνες Αποστολές» στο Λονδίνο.

Ο 55χρονος ηθοποιός τραυματίστηκε στον αστράγαλό την ώρα που έκανε ένα μεγάλο άλμα ανάμεσα σε δύο κτίρια. Ηταν βέβαια δεμένος με δυο σχοινιά ασφαλείας, αλλά για κακή του τύχη δεν το υπολόγισε καλά και χτύπησε στον τοίχο.

Ο Τομ Κρουζ πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «The Graham Norton Show» και μίλησε για το ατύχημά του που τον ανάγκασε να σταματήσει τα γυρίσματα της ταινίας.

Μάλιστα μοιράστηκε για πρώτη φορά με το τηλεοπτικό κοινό βιντεοσκοπημένο υλικό από την στιγμή που έπαθε το κάταγμα στον αστράγαλό του. 

«Κατάλαβα αμέσως πως είχε σπάσει ο αστράγαλος, αλλά πραγματικά δεν ήθελα να ξανακάνω την σκηνή, οπότε απλώς σηκώθηκα και συνέχισα τη λήψη. Μετά είπα, "Έσπασε, τελειώσαμε. Να με πάτε στο νοσοκομείο" και μετά όλοι άρχισαν να κανονίζουν διακοπές», σημείωσε ο ηθοποιός. 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Η Κέιτι Χολμς είναι στα καλύτερά της –Ο εξωφρενικός όρος του Τομ Κρουζ έληξε

Τα πιο σκοτεινά μυστικά των σταρς του Χόλιγουντ: Σαϊντελογία, εμμονές, απιστίες