Ζευγάρι φωτογραφίζεται μπροστά σε ηφαίστειο που εκρήγνυται και κόβει την ανάσα
Πολλά ζευγάρια που αποφασίζουν τα παντρευτούν, θέλουν ο γάμος τους να αφήσει εποχή.
Η διακόσμηση, τα ρούχα και το τοπίο μπορούν να γίνουν πολύ εντυπωσιακά. Κάποιες φορές μάλιστα, επιλέγουν για τη φωτογράφηση τους τοπία που κόβουν την ανάσα.
Αυτό έκαναν και η Maria Hussa Maica Nicerio και ο Arlo Gerald de la Cruz, που επέλεξαν να φωτογραφηθούν σε ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αλλά και ίσως επικίνδυνο μέρος.
Το νεόνυμφο ζευγάρι, λοιπόν, επισκέφθηκε το βουνό Mayan στις Φιλιππίνες, όπου δεσπόζει ένα επιβλητικό... ηφαίστειο. Μάλιστα, το ηφαίστειο είχε εκραγεί λίγες εβδομάδες πριν και συνέχιζε να βγάζει καπνό.
Jan 25, 2018 - Daraga, Albay, Philippines - MARIA MAICA DE LA CRUZ and her husband, ARLO GERALD DE LA CRUZ, on their wedding day with the Mayon volcano erupting in the background. © Jack Kurtz via ZUMAWire) #thePicturesOftheDay #photojournalism #volcano #mayon #wedding pic.twitter.com/4dacIwU1MN
Οι δύο νέοι σύζυγοι πόζαραν, συγκεκριμένα, στην αυλή του εστιατορίου Red Labuyo με θέα το ηφαίστειο να βρυχάται. Το σημείο είναι εκπληκτικό ενώ ο φακός αιχμαλώτισε τη μαγευτική και άγρια ομορφιά της φύσης.
Οι φωτογραφίες τους μοιάζουν να βγαίνουν από τη... στάχτη και τη λάβα του ηφαιστείου. Πήραν το ρίσκο αλλά το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.
Τα στιγμιότυπα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες των social media να έχουν ξετρελαθεί.
Σίγουρα, η νύφη δεν θα έχει παράπονο για τις μοναδικές αναμνήσεις που αποτυπώθηκαν στο φακό.
This couple in the Philippines is getting married and their love is –literally– like a blowing volcano. pic.twitter.com/HWEVPDD54w