NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ

Μόνο η Μιμή Ντενίση θα μπορούσε να φορέσει αυτό το αξεσουάρ και να δείχνει τόσο στιλάτη


Τα «Κακά κορίτσια» έκλεισαν 20 χρόνια ραδιοφωνικής πορείας και το γιόρτασαν.

Το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, οι δημοσιογράφοι, Μαρία Λεμονιά και Έλενα Καραμίχαλου υποδέχτηκαν στο Zonars τους αγαπημένους τους φίλους από τον χώρο της τηλεόρασης, της πολιτικής, του θεάτρου. Η Μιμή Ντενίση ήταν εκεί, εντυπωσιάζοντας όπως μόνο εκείνη μπορεί.

Το στιλ της Μιμής δεν κατατάσσεται, είναι μια κατηγορία από μόνο του.

Η ηθοποιός έχει τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε της στιλιστική της επιλογή, φορά κομμάτια με vintage διάθεση που είναι διαχρονικά, νυν και αεί. 

Η Μιμή Ντενίση επέλεξε ένα γκρι μίντι φόρεμα που συνόδευσε με μαύρες κλασικές γόβες.

Το μεγαλύτερο βάρος, όμως, δόθηκε στα αξεσουάρ. Η ηθοποιός φόρεσε statement κολιέ με μαργαριτάρια που δύσκολα θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και ένα αξεσουάρ που με μοναδικό τρόπο υποστήριξε: μιλάμε για τις μανσέτες. Οι μανσέτες με αέρα 80s και 90s φαίνεται ότι είναι ένα αξεσουάρ που η ηθοποιός δεν έχει ξεχάσει και μας τo θυμίζει κάνοντας έναν συνδυασμό όπως μόνο εκείνη ξέρει.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ας θυμηθούμε τι είχε δηλώσει η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξή της στη BOVARY και τη Μυρτώ Λοβέρδου, για την ομορφιά, τη μόδα και την σχέση που έχει με την εικόνα της.

Η Μιμή Ντενίση δεν αντιγράφεται.

«Η ομορφιά για μένα δεν είναι καμία κατάκτηση. Είναι κάτι που σου δίνει η φύση, και όπως τα νιάτα, είναι περίσταση. Δεν την κατακτούμε. Ημουν πάντα ντάμα κι έτσι είναι πιο εύκολο να μεγαλώνω μέσα στο θέατρο. Στη ζωή είναι πιο δύσκολο να μεγαλώνεις όταν είσαι ωραίος. Κοκέτα μπορείς να είσαι πάντα. (...) Με ενδιαφέρει να διατηρούμαι όσο καλύτερα μπορώ: Δεν τρώω, δεν πίνω αλκοόλ, κάνω γυμναστική, χωρίς να είμαι μανιακή. Τώρα έχω το ένα δέκατο της ματαιοδοξίας που είχα στα είκοσί μου. (...) Η αισθητική, το ωραίο μου αρέσουν πολύ. Με τη μαντήλα και τη ρόμπα έκανα την πρόσφυγα. Αλλά είχε την αισθητική του. Ποτέ δεν φοράω στο σπίτι μια παλιά ρόμπα και τρύπιες παντόφλες. Φοράω τα ωραία μου...».

Διαβάστε εδώ όλη τη συνέντευξή της στη BOVARY 

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency