Apimages
Apimages
ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΑΜΑΝΘΑ

«Sex and The City» -Ποια ηθοποιό θα χαιρόταν να δει στη θέση της Κιμ Κατράλ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ


Μπορεί όλες οι γυναίκες να περίμεναν πως και πως την τρίτη ταινία του «Sex and the City», ωστόσο αυτό δεν συνέβη ποτέ καθώς η Κιμ Κατράλ, που υποδυόταν την Σαμάνθα, αποφάσισε να αρνηθεί να συμμετέχει στη νέα ταινία.

Πολύς ντόρος υπάρχει γύρω από αυτό το θέμα καθώς στην αρχή τα δημοσιεύματα ήθελαν την ηθοποιό Κιμ Κατράλ να έχει ζητήσει εξωφρενικές απαιτήσεις από την παραγωγή με αποτέλεσμα εκείνη να ευθύνεται για την ακύρωση των γυρισμάτων.

Λίγο καιρό αργότερα, η ίδια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας πως η μόνη απαίτηση που είχε από την παραγωγή ήταν να μην συμμετέχει στη ταινία. 

H Kιμ Κατράλ ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο να πάρει μέρος σε μια νέα ταινία του «Sex and the City» και μάλιστα έριξε τα βέλη της στην συνάδελφό της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ λέγοντας πως δεν ήταν εντάξει με την στάση που κράτησε. 

Apimages
Apimages

Ας πάμε όμως στο σήμερα και στα νέα γεγονότα. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν καλεσμένη στο σόου «Watch What Happens Live on Wednesday» και φυσικά ο παρουσιαστής την ρώτησε για την Κιμ Κατράλ. 

«Εχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνει νέα ταινία του Sex and the City χωρίς την Κιμ Κατράλ;» την ρώτησε ο παρουσιαστής Andy Cohen.

«Νομίζω πώς πρώτα πρέπει να πενθήσουμε και στη συνέχεια να σκεφτεί η παραγωγή τι θα κάνει» απάντησε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. 

Οσο για την αντικαταστάτρια της Κιμ Κατράλ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σημείωσε πως η περίπτωση της Σάρον Στόουν είναι πολύ ενδιαφέρουσα και πως έχει προταθεί από πολλούς ως η ιδανική επιλογή για το ρόλο της Σαμάνθα. 

Δείτε το βίντεο: 

 

Διαβάστε επίσης: Η επίθεση της Κιμ Κατραλ στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ -Mια «φιλία» μόλις χάλασε