NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
BLAST FROM THE PAST

Καλογρίδη, Τρικαλιώτη, Καραμπέτη ποζάρουν σε κοινή φωτογραφία 18 χρόνια πριν


Οταν ένας ηθοποιός θυμάται με νοσταλγία και αγάπη μια θεατρική συνεργασία -αρκετά χρόνια αφότου έπεσε η αυλαία της- σημαίνει ότι κάτι όμορφο συνέβη επί σκηνής.

Τρεις ηθοποιοί που έχουν διαγράψει μια ξεχωριστή πορεία στο ελληνικό θέατρο συμπρωταγωνίστησαν σε μια παράσταση που σημείωσε επιτυχία στα θεατρικά δρώμενα της Αθήνας, πριν από περίπου δύο δεκαετίες.

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Νατάσα Καλογρίδη. Οι τρεις ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντώνη Καλογρίδη.

Ο χρόνος είναι φίλος και σύμμαχος και για τις τρεις ηθοποιούς: εκείνος τις σεβάστηκε και το ίδιο έκαναν και εκείνες. Η εμφάνισή τους με το πέρασμα του χρόνου δεν θα μπορούσε να μην έχει αλλάξει. Η γοητεία τους είναι πλέον πιο ώριμη, πιο αποφασιστική.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε μια συλλεκτική φωτογραφική στιγμή. « Σκράικερ..2000. Καρυοφυλλιά. Νατάσα κι εγώ.Τι ταξίδι. Αναμνήσεις. Είμαι ευγνώμων».

Η φωτογραφία συγκέντρωσε αρκετά σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους της Πέγκυς Τρικαλιώτη ενώ η Νατάσα Καλογρίδη σημείωσε: «Τι λες τώρα! Μεγάλες στιγμές». 

Σε ωραίες συνεργασίες, η αυλαία δεν πέφτει ποτέ τελικά και οι αναμνήσεις τις ζωντανεύουν.

 

 

Σκραικερ...2000...Καριοφυλια Νατασα και εγώ...#whatajourney #memories #grateful @natasa_kalogridi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Trikalioti (@peggy_trikalioti_official) στις 3 Φεβ, 2018 στις 5:30 πμ PST