Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP
13|02|2018 12:51
SHARE
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ Ο.Α.

Έφηβος αθλητής παρακολουθούσε σειρές στο Netflix και παραλίγο να χάσει τον αγώνα -Τελικά κέρδισε το χρυσό


Πόσες φορές δεν έχουμε πει στον εαυτό μας «ένα επεισόδιο ακόμα και πάω για ύπνο» και καταλήξαμε να πέφτουμε στο κρεβάτι στις 6 το πρωί..

Αν έχει συμβεί και σε σας, θα γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι σειρές είναι εθιστικές. Τελειώνει ένας κύκλος και διαγράφεις τις ημερομηνίες στο ημερολόγιο, μέχρι να ξεκινήσει ο επόμενος. Κλείνεσαι στο σπίτι για αν δεις και τα 10 επεισόδια non stop. Περιμένεις πώς και πώς το καινούργιο τρέιλερ. 

Ε.. κάτι ανάλογο συνέβη σε έναν έφηβο αθλητή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου -κι ενώ την επόμενη ημέρα είχε τελικό- αποφάσισε ότι ήθελε να δει λίγη από την αγαπημένη του σειρά. «Ένα επεισόδιο και θα πάω για ύπνο» είπε μέσα του ο Ρεντ Γκέραρντ και πάτησε την εφαρμογή της αγαπημένης του πλατφόρμας, του Netflix. 

Ο αθλητής έβαλε να παίζει το Brooklyn Nine-Nine, μια αστυνομική κωμωδία που έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2013 και συνεχίζει να προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία. Το αποτέλεσμα ήταν να «κολλήσει» και να αποκοιμηθεί τελικά αργά. Τόσο αργά που δεν άκουσε καν το ξυπνητήρι. 

 

 

Για καλή του τύχη τον ξύπνησε ένας συναθλητής του. Ο νεαρός που δεν μπορούσε να βρει το μπουφάν του πήρε ένα δανεικό και ξεκίνησε να προλάβει τον αγώνα, κάνοντας έναν μικρότερο αγώνα δρόμου.

Ο έφηβος από το Κολοράντο έφτασε τελικά on time, και κέρδισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο των ΗΠΑ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Νότιας Κορέας.

Του απονεμήθηκε βαθμολογία 87,16 στα 100 για τις τρεις πίστες του snowboarding, και κέρδισε την πρώτη θέση, περνώντας τον Καναδό snowboarder Μαξ Πάροτ.

Αντιδρώντας στα λαμπρά νέα, ο Γκέραρντ φώναξε «holly f * ck» σε ζωντανή μετάδοση. Η έκπληξη ήταν μάλλον αμοιβαία.
 

 

 

Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP