Easy rider! Επιτέλους είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο εκτός στούντιο και κουζίνας  | 0 bovary.gr
Easy rider! Επιτέλους είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο εκτός στούντιο και κουζίνας | 0 bovary.gr
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Easy rider! Επιτέλους είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο εκτός στούντιο και κουζίνας


Αντισυμβατικός, ροκ, αυστηρός κυρίως με τον εαυτό του: ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο master της κουζίνας που δεν φανταζόταν ποτέ ότι, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, θα γινόταν τηλεοπτικό πρόσωπο.

Πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» μέχρι να μάθει τα μυστικά της κουζίνας από τους καλύτερους. Εζησε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Λονδίνο. Οπως έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στο Down Town έδινε 590 λίρες για ένα δωμάτιο 15 τ.μ και δεν του έμενε τίποτα στην άκρη. Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος ήταν σύμμαχός του στο όνειρό του και η στήριξή του ήταν καθοριστική για εκείνον: ο πρώτος δεν δίστασε να ταξιδέψει στο Λονδίνο προκείμενου να πείσει τον σεφ να παραμείνει εκεί και να μην τα παρατήσει.

Λίγο μετά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήρθε στη Ελλάδα και βρήκε τους ανθρώπους που πίστεψαν στο μαγειρικό του ταλέντο.

Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τον συναντάς κατά κανόνα είτε στα στούντιο του MasterChef είτε στην κουζίνα του Feedέλ.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε μια από τις διαδρομές του στο κέντρο της Αθήνας με τη μηχανή του, όπως δεν συνηθίζουμε να τον βλέπουμε.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

«Κατανοώ την τηλεοπτική προέκταση της εικόνας μέχρι ενός σημείου, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό που λένε «να μη φαίνονται οι μαύροι σου κύκλοι». Αφού έχω μαύρους κύκλους, τι να κάνουμε τώρα; Το να βγαίνω στην τηλεόραση και μετά να κυκλοφορώ στον δρόμο και να λένε «α, αυτός έχει μαύρους κύκλους»  είναι πολύ πιο περίεργο. Αλλά δε θέλω να είμαι κάτι άλλο. Είμαι 1.74 με μαύρους κύκλους και μου βάζουν εκεί ένα προϊόν για να μη φαίνεται. Μάλιστα, στα γυρίσματα, συνειδητά επιλέγω να στέκομαι δίπλα σε πιο κοντούς από μένα παίκτες, βοηθάω τους φαλακρούς κλπ. για να καλύψω την αδυναμία μου. Χιουμοριστικά πάντα το κάνω, για να μην παρεξηγηθούμε. Συνειδητά, επίσης, έχω αποφύγει την παγίδα της μόδας. Στα μαγαζιά άλλωστε, δεν μπορώ να πάω να μαγειρέψω με πουκάμισο. Αφού βρομάω, ιδρώνω και μυρίζω σαν τηγανητή πατάτα. Οπότε, δεν μπορώ να κυκλοφορώ σαν κονιόρδος. Γενικά, αυτό το τέλειο που έχει η τηλεόραση δε με αφορά. Δε με απασχολεί το ατσαλάκωτο. Οι επιλογές της ζωής μου δεν είναι σ’ αυτόν τον δρόμο» έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Δείτε την συνέντευξή του στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star.

Διαβάστε επίσης: Feedέλ: Σ' αυτό το εστιατόριο θα φας από τα χέρια του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Διαβάστε επίσης: Ο Σωτήρης Κοντιζάς αλλιώς! Ποζάρει όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί