Instagram/amyschumer
Instagram/amyschumer
JUST MARRIED

Η ηθοποιός Amy Schumer παντρεύτηκε μυστικά τον αγαπημένο της με το πρώτο νυφικό που δοκίμασε


Η ηθοποιός Amy Schumer επιβεβαίωσε σήμερα στο Instagram ότι παντρεύτηκε την Τρίτη τον νέο σύντροφό της και σεφ, Chris Fischer.

Μάλιστα το ζευγάρι είναι μαζί λίγους μόνο μήνες, αλλά ο έρωτάς τους φαίνεται να είναι πολύ δυνατός. «Ήταν εύκολο να το κρατήσουν κρυφό καθώς το αποφάσισαν πριν μία μόλις εβδομάδα», αναφέρει στο Elle, η στιλίστρια της Amy, Leesa Evans.

«Ήταν σαν να είπαν: Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί, ας παντρευτούμε την άλλη εβδομάδα», προσθέτει. 

Η κωμική ηθοποιός διάλεξε να φορέσει πολύ εύκολα και γρήγορα ένα Monique Lhuillier νυφικό, των 5.490 δολαρίων.

«Δεν μας έκανε εντύπωση που ήθελαν να παντρευτούν. Δεν μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο γιατί τίποτα στη διαδικασία δεν ήταν αγχωτικό», αναφέρει η στιλίστρια της νύφης.

Instagram/amyschumer
Instagram/amyschumer

Η Leesa Evans ήταν η σχεδιάστρια των ρούχων σε μία ταινία που έπαιξε η Amy, όπου την πλησίασε και της ζήτησε να γίνει η προσωπική της στιλίστρια. Από τότε, έγιναν και δύο πολύ καλές φίλες. 

Έτσι, όταν ήρθε η ώρα για την επιλογή του νυφικού, η Leesa διάλεξε μερικά και της τα πήγε να τα δοκιμάσει. 

«Δοκίμασε το πρώτο νυφικό και ήταν το μοναδικό που φόρεσε ποτέ. Ήταν εύκολο και χωρίς προσπάθεια. Ήθελε μόνο να νιώθει άνετα και να είναι ο εαυτός της».

Μάλιστα, δεν ήθελε πολλά διακοσμητικά και φόρεσε flat παπούτσια. Όλα ήταν απλά και τέλεια. 

Instagram/amyschumer
Instagram/amyschumer

Ωστόσο, στην αδερφή της, Kim, και την κουνιάδα τη, Molly, που ήταν παράνυφοι, εξάντλησε το χιούμορ της. Διάλεξε τα κλασσικά ροζ φορέματα που φοράνε συνήθως οι παράνυφοι, με λίγο περισσότερο χρώμα από το συνηθισμένο. 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amyschumer στις 15 Φεβ, 2018 στις 10:53 πμ PST

«Μου άρεσε που το έκαναν απλό αλλά μαγικό και όλοι περάσαμε τέλεια. Θα το συνιστούσα σε όλους, να το κάνετε με αγάπη στην καρδιά σας», κατέληξε η φίλη των νεονύμφων.

Η Amy  Schumer, γνωστή για το χιούμορ της και την αντισυμβατικό της χαρακτήρα, δεν θα μπορούσε να το είχε κάνει αλλιώς. Σε μια κλειστή ρομαντική τελετή, με λίγους καλεσμένους, στο Μαλιμπού, δίπλα από τη θάλασσα. Στη συνέχεια, έκαναν ένα μεγάλο πάρτυ.

Instagram/amyschumer
Instagram/amyschumer