ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ

Μέριλ Στριπ -Τα μυστικά ομορφιάς της σταρ


«Δεν έχω πια τη διάθεση να αρέσω σε όσους δεν αρέσω, να αγαπάω αυτούς που δεν με αγαπάνε και να χαμογελάω σε αυτούς που δεν μου χαμογελάνε.

Δεν μπορώ να χαλαλίσω ούτε λεπτό σε αυτούς που λένε ψέματα, ή θέλουν να με χειραγωγήσουν». Η Meryl Streep στην πιο ώριμη φάση της ζωής, ξέρει τι την κάνει να νιώθει πλήρης. Η ζωή της ακολουθεί πια τους κανόνες που ίδια έχει θέσει και έχει αγκαλιάσει κάθε ατέλεια του εαυτού της. Στα 67 της χρόνια ακτινοβολεί όχι μόνο λόγω των προϊόντων ομορφιάς που χρησιμοποιεί όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως λόγω της δύναμης της ψυχής της που καθρεπτίζεται και στις ταινίες της. Η λάμψη του προσώπου της κρύβει μυστικά και κανόνες... απαράβατους.

«Όσο έχεις μπροστά σου λιγότερο χρόνο ζωής, θες να είσαι αυτό που είσαι, χωρίς να τα κάνεις όλα εύκολα στους άλλους. Έχω φίλους που είναι άρρωστοι ή έχουν φύγει από τη ζωή. Κι όμως είμαι εδώ. Ευγνώμων για τη ζωή μου» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η celebrity make up artist Lise Eldridge, στενή συνεργάτης της Vanessa Redgrave, της Sandra Bullock και της Keira Knightley, αποκαλύπτει ότι η Μeryl Streep δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα φρύδια της και χρησιμοποιεί μολύβι για τα γεμίζει.

 

 

 

H Μeryl Streep αποφεύγει την έκθεση στον ήλιο και τα καλλυντικά της θέλει να ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Είναι υπέρμαχος μιας διατροφή πλούσιας σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C. Αγαπά τα βιολογικά προιόντα. Πίνει πολύ νερό και λατρεύει το κολύμπι.