Μια 93χρονη χορεύει με εκπληκτικό κέφι και γίνεται viral  | 0 bovary.gr
Μια 93χρονη χορεύει με εκπληκτικό κέφι και γίνεται viral | 0 bovary.gr
VIRAL

Μια 93χρονη χορεύει με εκπληκτικό κέφι και γίνεται viral


«Συνέχισε να προχωράς». Αυτό είναι το μότο ζωής μιας γυναίκας που στα 93 της χρόνια, ξέρει πια καλά ποιο είναι το αληθινό νόημα των πραγμάτων.

Ενα βίντεο που τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral σου υπενθυμίζει κάτι πολύ ουσιαστικό: «Μην αφήσεις να χαθεί από τη ζωή σου, αυτό που σε κάνει να χαμογελάς».

Ο χορός δίνει τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης στην Ηelene Z. Miller που στα 93 της χρόνια αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά μια λεπτομέρεια στο βιογραφικό της ζωής μας.

Η Elizabeth Zanin κάνει προπονήσεις με την 93χρονη Helene τρεις φορές την εβδομάδα, τα τελευταία δύο χρόνια, σε γυμναστήριο στη Nότια Ντακότα των ΗΠΑ.

Η 18χρονη κόρη της Elizabeth Zanin, Joana, ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα βίντεο που μας έκανε να χαμογελάσουμε.

«Το γέλιο αυτής της γυναίκας με έκανε να θέλω να εκτιμήσω ακόμα περισσότερο τις μικρές χαρές της ζωής. Ήθελα να μοιραστώ αυτό το βίντεο με τον κόσμο».

Η Helene δηλώνει ότι η οικογένειά της είναι αυτή που της δίνει πραγματική δύναμη και την κάνει να προχωρά.

«Οταν δεν πηγαίνω στο γυμναστήριο, είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος» λέει η ίδια μιλώντας στο TODAY.

Η σωματική άσκηση είναι αυτή που μπορεί να μας κρατήσει ακμαίους, ακόμα κι αν το ρολόι της ζωής τρέχει με ιλλιγιώδη ταχύτητα αφήνοντας τα σημάδια του.

 

 

 

Το βίντεο έχει ήδη χιλιάδες κοινοποιήσεις και μάλιστα και η Kendall Jenner το σχολίασε στον λογαριασμό της στο Twitter, δηλώνοντας ότι «Της έφτιαξε τη μέρα». Η στάση ζωής της Helene εμπνέει.