Το συγκλονιστικό σκίτσο για τον ήρωα που έσωσε με το σώμα του τους μαθητές στη Φλόριντα | 0 bovary.gr
Το συγκλονιστικό σκίτσο για τον ήρωα που έσωσε με το σώμα του τους μαθητές στη Φλόριντα | 0 bovary.gr
22|02|2018 12:36
SHARE
Ο ΗΡΩΑΣ

Το συγκλονιστικό σκίτσο για τον ήρωα που έσωσε με το σώμα του τους μαθητές στη Φλόριντα


Σόκαρε τον πλανήτη ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ, ο οποίος άνοιξε πυρ σε σχολείο στη Φλόριντα σκοτώνοντας συνολικά 17 ανθρώπους.

Ο νεαρός που είχε αποβληθεί από το σχολείο, εισέβαλε με ημιαυτόματο τουφέκι και σκότωσε 17 ανθρώπους και τραυμάτισε πολλούς άλλους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Το μακελειό, ένα από τα χειρότερα στις ΗΠΑ τα τελευταία 25 χρόνια, διαπράχθηκε λίγη ώρα πριν ολοκληρωθούν τα τελευταία μαθήματα στο λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας στην Πάρκλαντ, μια πόλη με περίπου 30.000 κατοίκους.

Ένας από τους 17 νεκρούς στο μακελειό ήταν ο βοηθός προπονητή και φύλακας στο σχολείο Άαρον Φέις. Ένας «αγαθός γίγαντας» όπως τον χαρακτηρίζουν ο οποίος έβαλε ως ασπίδα το σώμα του για αν προστατέψει τα παιδιά. Ο Φέις, ο οποίος ονομάστηκε ήρωας στις ΗΠΑ, έγινε έμπνευση για πολλούς καλλιτέχνες. Ένας όμως κατάφερε να συγκινήσει το Internet. Ή καλύτερα μία. Η Πία Γκουέρα από το Βανκούβερ. 

Η καλλιτέχνις έφτιαξε ένα σκίτσο με τίτλο «Καλωσόρισμα του Ήρωα» αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στον ηρωισμό του Φέις. Το σκίτσο δεν άργησε να γίνει viral.

«Ελάτε κύριε Φέις!» λέει ένα κορίτσι. «Είμαστε τόσοι πολλοί εμείς που θέλουμε να σας γνωρίσουμε!»