MasterChef GR/ Facebook
MasterChef GR/ Facebook
22|02|2018 13:12
SHARE
Η ΕΝΤΟΝΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ

«Γιατί παρέμεινε η Ηλέκτρα στο MasterChef» -Απίστευτα σχόλια του κοινού σε Κοντιζά, Κουτσόπουλο, Ιωαννίδη


Η αποχώρηση που προκάλεσε την «έκρηξη» του κοινού!

Στο επεισόδιο του ΜasterChef, το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες, ο Σελίμ Σελτζούκ, μετά από απόφαση των κριτών, άφησε την ποδιά του και αποχώρησε από το reality μαγειρικής.

Ο Σελίμ διαγωνίστηκε με την Ηλέκτρα Τσουρουνάκη και τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη, αλλά το πιάτο που ετοίμασε δεν κατάφερε να κερδίσει τους κριτές. Φαίνεται ότι η απόφαση των κριτών όχι μόνο δεν ευχαρίστησε την πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού αλλά αντιθέτως προκάλεσε την πολύ έντονη δυσαρέσκειά του, η οποία αποτυπώθηκε σε σχόλια στα social media.

Ενας χείμαρρος χαρακτηρισμών από τους χρήστες κατέκλυσε την επίσημη σελίδα του MasterChef στο Facebook,το Twitter και τα προφίλ του Σωτήρη Κοντιζά, του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του Πάνου Ιωαννίδη στο Instagram.

Το κοινό αναρωτήθηκε γιατί παρέμεινε η Ηλέκτρα στο παιχνίδι και αποχώρησε ο Σελίμ από τη στιγμή που η ίδια δεν έχει την πείρα και τις γνώσεις που έχει ο δεύτερος και γιατί το πιάτο της Ηλέκτρας που έγινε υπό την καθοδήγηση των συμπαικτών της στον εξώστη ήταν αυτό που κέρδισε.

Masterchef/ Facebook
Masterchef/ Facebook

Διαβάστε τα σχόλια και δείτε πώς αποτυπώθηκε η ενόχληση του κοινού.

Ίδιο ύφος είχαν και τα σχόλια των χρηστών στο Instagram. Μετά την προβολή του επεισοδίου, οι followers μπήκαν στα προφίλ των τριών κριτών και εξαπολύοντας χαρακτηρισμούς, πήραν θέση για το αποτέλεσμα.

Μέσα στον χείμαρρο των αρνητικών σχολίων, ξεχωρίσαμε και ένα που βρίσκεται στην αντίπερα όχθη και υπερασπίζεται κατά κάποιο τρόπο την απόφαση των κριτών.