Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε κόμικ -Η φωτογραφία που σάρωσε στο Instagram | 0 bovary.gr
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε κόμικ -Η φωτογραφία που σάρωσε στο Instagram | 0 bovary.gr
Ο ΣΕΦ ΕΔΩΣΕ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε κόμικ -Η φωτογραφία που σάρωσε στο Instagram


Υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ένα από τα τοπ trend στα social media, φανατικοί τηλεθεατές: το MasterChef σημειώνει αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών για την κατάκτηση του τίτλου του «MasterChef» είναι σκληρός αλλά αυτοί που κλέβουν την παράσταση είναι οι τρεις κριτές.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν πια «ρεύμα» στα social media και σε κάθε επεισόδιο του reality μαγειρικής το κοινό περιμένει τις ατάκες τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσοπούλος κάνει σπάνια αναρτήσεις στους λογαριασμούς του στα social media. Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου έγινε η εξαίρεση.

Φαίνεται ότι ο σεφ έδωσε «τροφή» για έμπνευση στον ζωγράφο και δάσκαλο εικαστικών, Πάνο Iατρίδη, που δημιούργησε σκίτσο με τη φιγούρα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ο τελευταίος δημοσίευσε την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια τον δημιουργό.

Η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες like από τους διαδικτυακούς φίλους του σεφ που έσπευσαν να σχολιάσουν.

 

chef_koutsopoulosleonidas/ Instagram
chef_koutsopoulosleonidas/ Instagram

Αντισυμβατικός, ροκ, απαιτητικός, με ευφυές χιούμορ: ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει κερδίσει το κοινό με τον μοναδικό του τρόπο.

Δείτε την ανάρτηση του σεφ:

 

 

Ευχαριστώ @iatridispanos #comicart #masterchefgr #masterchef #greekchef #koutsopoulos #leonidaskoutsopoulos #horeca #instagreece #athensvoice #instalifogreece #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) στις 22 Φεβ, 2018 στις 11:37 πμ PST

 

 

Διαβάστε επίσης: Feedέλ: Σ' αυτό το εστιατόριο θα φας από τα χέρια του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Διαβάστε επίσης: Easy rider! Επιτέλους είδαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο εκτός στούντιο και κουζίνας