GETTY
GETTY
JELENA

Ετσι ευχήθηκε η Selena Gomez στον Justin Bieber για τα γενέθλιά του


Η διάσημη νεαρή τραγουδίστρια της ποπ λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό απέχει από το Instagram και δεν ανεβάζει τόσο συχνά φωτογραφίες.

Αυτή την φορά όμως, η Selena Gomez επέλεξε μια πολύ ξεχωριστή μέρα για να επιστρέψει στο κοινωνικό δίκτυο και να δώσει ένα μικρό δώρο στους φαν που την ακολουθούν.

Η σταρ μοιράστηκε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια εμφανώς χαρούμενη να γελά και να κρατάει μία φωτογραφία του Justin Bieber.

Στην λεζάντα έγραφε:

«1 Μαρτίου 1994 κάποιος που ξέρω και είναι σούπερ cool γεννήθηκε. Μπουμ!» και φυσικά αναφερόταν στο άλλο της μισό που γιόρταζε τα γενέθλια του.

Μετά την επανασύνδεση του ζευγαριού η Selena δείχνει ευτυχισμένη και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει τα γενέθλια του καλού της.

H Selena επίσης δημοσίευσε μια φωτογραφία με μπλε και μαύρα μπαλόνια και μπαλόνια με τον αριθμό 24 και στον τοίχο πίσω φαίνονταν Polaroid selfies του ζευγαριού, όμως η φωτογραφία σύντομα διαγράφτηκε.

Από την άλλη κανένας από τους δύο δεν ακολουθεί τον άλλο στο κοινωνικό δίκτυο κάτι που προβληματίζει το κοινό.

Όπως και να έχει, με αυτές τις φωτογραφίες η σταρ επιβεβαίωσε και επίσημα την επανασύνδεση της με τον τραγουδιστή μετά από το 2011.

Όπως ήταν φυσικό οι 134 εκατομμύρια θαυμαστές της ξετρελάθηκαν με τον γλυκό τρόπο που επέλεξε να του ευχηθεί και να δείξει την αγάπη της και η φωτογραφία απέσπασε αμέτρητα like.