AP
AP
ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ

Η Μέγκαν Μαρκλ τίμησε με αυτό το outfit την Ημέρα της Γυναίκας


Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψαν στο Birmingham στα πλαίσια του τελευταίου τους περιφερειακού tour.

Το μελλόνυμφο ζευγάρι επισκέφθηκε ένα project που έχει σκοπό να εμπνεύσει τα νεαρά κορίτσια για να ακολουθήσουν μια καριέρα σε επιστημονικούς κλάδους. 

Στη δημόσια εμφάνισή τους, η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε κάτι ως ένδειξη σεβασμού και φόρου τιμής στον φεμινισμό.

Η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός, φόρεσε ένα παλτό J. Crew σε μπλε χρώμα με λευκές λεπτομέρειες πάνω από το επίσης λευκό της πουλόβερ. Έκανε, έτσι, μια μικρή αναφορά στα χρώματα που φορούσαν οι σουφραζέτες κατά τον αγώνα τους για δικαίωμα ψήφου στις αρχές του 20ου αιώνα. 

AP
AP

Το ζευγάρι θα επισκεφθεί το Nechells Wellbeing Centre, όπου θα μιλήσει σε νέα άτομα. Το project δημιουργήθηκε από το Royal Foundation, το βασιλικό φιλανθρωπικό ίδρυμα όπου η Μέγκαν είναι πλέον προστάτης για να εκπαιδεύσει νέους 16-24 ετών με περιορισμένες ευκαιρίες να γίνουν προπονητές και δάσκαλοι στις κοινότητές τους.

Πριν τον αρραβώνα της, η Μαρκλ ήταν συνήγορος των γυναικών στον ΟΗΕ και αγωνιζόταν για την ισότητα των δύο φύλων. Είδε βγάλει μάλιστα ένα πολύ δυναμικό και εμπνευσμένο λόγο στο συνέδριο του ΟΗΕ για τις γυναίκες το 2015. Ακόμη, έχει δείξει την στήριξή της στα κινήματα Time's Up και #MeToo.

AP
AP

«Βλέπουμε πολλές εκστρατείες και δεν υπάρχει καλύτερη ώρα να ρίξουμε φως στις γυναίκες ώστε να νιώσουν δυνατές και όλοι να τις στηρίξουν», είχε δηλώσει η Μέγκαν, που είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένη για τα δικαιώματα των γυναικών και τη βελτίωση της ζωής τους.