Apimages
Apimages
15|03|2018 09:59
SHARE
ASHLEY GRAHAM

Nα γιατί ακόμα και στα 14 η Άσλεϊ Γκράχαμ θα μπορούσε να είναι μοντέλο


Η Άσλεϊ Γκράχαμ είναι ένα πανέμορφο plus size μοντέλο.

Έχει δυναμική προσωπικότητα και μια αυτοπεποίθηση που την κάνει να αισθάνεται υπερήφανη για τις καμπύλες της.

Ποζάρει με αισθησιασμό και νάζι και είναι μια γυναίκα που εμπνέει εκατομμύρια άλλες plus size -και μη γυναίκες εκεί έξω να νιώθουν καλά με το σώμα τους, να μην ντρέπονται για τίποτα και να αγκαλιάζουν με αγάπη τυχόν ατέλειες, αντιμετωπίζοντας τες ως ένα μοναδικό στοιχείο που τις κάνει ξεχωριστές.

Είναι η προσωποποίηση του body positivity και μια εντυπωσιακή και λαμπερή γυναίκα που μετρά ήδη σπουδαίες επιτυχίες στον χώρο της μόδας.

Η ίδια έχει πάντα ένα μεγάλο, εγκάρδιο χαμόγελο και αντιμετωπίζει τα πάντα με χιούμορ.

Με αφορμή το bridal shower της αδερφής της, ταξίδεψε στην Νεμπράσκα.

Αpimages
Αpimages

Εκεί μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram, μέσα από μια σειρά Instagram Stories, ορισμένες φωτογραφίες από την εφηβική της ηλικία και όπως ήταν φυσικό εκείνοι ξετρελάθηκαν (όπως και εμείς).

 

H Άσλεϊ ήταν από μικρή πολύ όμορφη και από τότε πολύ άνετη με τον φωτογραφικό φακό.

Στις pics την βλέπουμε με οικογένεια και φίλους, στο γυμνάσιο και με ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι γυαλιά μυωπίας. Στην αρχή αγοροκόριτσο στην συνέχεια όμως μια πολύ γοητευτική νεαρή γυναίκα.

Oι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες την δεκαετία του ‘90 και αυτό από μόνο του προκαλεί νοσταλγία. Η Άσλεϊ ήταν πραγματικά όμορφη με καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα ήδη από τότε, πράγμα που μας κάνει να την θαυμάζουμε ακόμα περισσότερο.

Ίσως τελικά από τότε φαινόταν πως μπορεί να έχει μια λαμπρή πορεία στο μόντελινγκ.