Instagram
Instagram
ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Το ανοιξιάτικο, simple chic look της Βίκυς Καγιά είναι ιδανικό για όλη την ημέρα


Ο ανοιξιάτικος καιρός μας έχει ξεσηκώσει και θέλουμε βόλτες στον ήλιο: κάπου εδώ έχει αρχίσει και η καθιερωμένη σύγχυση για το τι να φορέσουμε για να μην ζεσταινόμαστε και να μην κρυώνουμε.

Υπάρχουν μέρες που ο καιρός δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του με τις συνεχείς εναλλαγές της θερμοκρασίας. Τα χειμερινά και τα ανοιξιάτικα αρχίζουν να μπερδεύονται γλυκά και το καθημερινό ντύσιμο γίνεται πονοκέφαλος.

Για τις πρώτες ανοιξιάτικες ημέρες, η Βίκυ Καγιά μάς δίνει μια υπέροχη στιλιστική πρόταση. Τόσο απλή, τόσο chic. Όπως είναι η στιλιστική φιλοσοφία της.

Με τον ήλιο να χαιδεύει το πρόσωπό της, η Βίκυ Καγιά πόζαρε στον φακό το πρωί της Πέμπτης και μας έδειξε ένα outfit που κάλλιστα μπορούμε να φόρεσουμε όλες τις ώρες της ημέρας.

Ο αλάνθαστος συνδυασμός του λευκού πουκάμισου και του (ripped) τζιν είναι εδώ.

H Βίκυ Καγιά συμπλήρωσε το look της με μαύρα loafers -το must παπούτσι της άνοιξης-. Η λεπτομέρεια στα μανίκια του πουκάμισου που επέλεξε η Βίκυ της προσδίδει χάρη, ενώ το καμηλό, δερμάτινο τσαντάκι της «έδεσε» αρμονικά με το υπόλοιπο outfit. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πουκάμισο είναι H&M, η τσάντα είναι Τhemis Z, και τα παπούτσια Perdo Garcia. 

Ενα ιδανικό look για διαδρομές στην πόλη και ανοιξιάτικες βόλτες.

Ενας συνδυασμός που παραμένει διαχρονικά ακαταμάχητος και αποθεώνει την γοητεία της απλότητας. Βίκυ, your style rocks! 

Instagram
Instagram