GETTY
GETTY
23|03|2018 13:45
SHARE
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Η Kέιτ Μίντλετον με skinny τζιν ένα μήνα πριν γεννήσει -Υπέροχη


Η Kέιτ Μίντλετον μπορεί να ετοιμάζεται να γεννήσει τον επόμενο μήνα, φαίνεται, όμως, ότι θέλει να είναι απόλυτα τυπική με τις κοινωνικές υποχρεώσεις της. 

Αυτήν την εβδομάδα, έκανε πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις και παρευρέθηκε σε σημαντικά γεγονότα και εκδηλώσεις.

H Κέιτ παρακολούθησε την παρέλαση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου με ένα βαθύ πράσινο σύνολο, συμμετείχε σε ένα συμπόσιο στο Royal Society of Medicine με ένα ανοιχτό πράσινο παλτό και η πιο πρόσφατη;

Μαζί με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ έδωσε το «παρών» σε ένα event της SportsAid.

Εκεί ήταν που φόρεσε ένα, ακόμα, κομψό και πολύ στιλάτο σύνολο.

Είχαμε καιρό να την δούμε με παντελόνι και μάλιστα τόσο στενό και cool, αφού η Κέιτ επιλέγει, κυρίως, μίντι φορέματα και φούστες για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη -μέσα στον επόμενο μήνα θα καλωσορίσει το τρίτο της παιδάκι- φόρεσε μαύρο skinny τζιν, με ένα άκρως ανοιξιάτικο floral τοπ με μπλε-πράσινες-λευκές αποχρώσεις και ένα ελαφρύ πανωφόρι σε κρεμ απόχρωση.

Splashnews
Splashnews

Σε μαύρο ήταν και οι κλασικές γόβες της που έκαναν τα πόδια της να δείχνουν ακόμα πιο καλλίγραμμα. Αυτός ο συνδυασμός απέχει πολύ από το επίσημο λουκ που συνήθως επιλέγει και δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε αν η Κέιτ επηρεάστηκε από το στιλ της Mέγκαν Μαρκλ.

Λέγεται ότι οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και η Κέιτ βοηθάει την Μέγκαν να προσαρμοστεί στη βασιλική ζωή. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να ανταλλάσσουν και συμβουλές μόδας.

Όπως και να έχει, η Kέιτ Μίντλετον ήταν για άλλη μια φορά ultra-chic. Το σύνολό της ανοιξιάτικο, δροσερό και πολύ θηλυκό και μπορούμε να το αντιγράψουμε εύκολα κι εμείς.

Splashnews
Splashnews
Splashnews
Splashnews