Instagram/kyliejenner
Instagram/kyliejenner
KYLIE'S NEW HAIR

Το ξανθό που αγάπησε είναι πάλι εδώ για την Κάιλι Τζένερ


Η Κάιλι Τζένερ ξαναχτύπησε.

Φαίνεται πώς κάθε μέρα θέλει να μας απασχολεί με κάτι καινούριο. Μετά την αποχή της από τα social media κατά τη διάρκεια της κρυφής της εγκυμοσύνης, έχει επιστρέψει για τα καλά σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά.

Μετά τη γέννηση της κόρης της, Στόρμι, έχει μοιραστεί με τους φαν της πολλά στιγμιότυπα από τη νέα της ζωή. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι ξεχνά ποια είναι. Τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστεί μια σημαντική αλλαγή που έκανε πάνω της.

Η μικρότερη αδερφή της οικογένειας Καρντάσιαν ανέβασε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με το νέο της στιλ στα μαλλιά.

Όχι, αυτή τη φορά δεν τα έκοψε σε short bob, όπως είχε κάνει την περασμένη χρονιά, αλλά ήρθε η ώρα να τα ξαναβάψει το αγαπημένο της χρώμα.

Instagram/kyliejenner
Instagram/kyliejenner

Στη φωτογραφία εμφανίζεται με πλατινέ ξανθό μαλλί και γράφει στη λεζάντα: «Πιστεύω ότι είναι γραφτό να είμαι ξανθιά». 

Τα μαλλιά της είναι μακριά και σπαστά ενώ έχει αφαιρέσει τα εξτένσιονς της. Μάλιστα ποζάρει φορώντας μόνο ένα λευκό μπουρνούζι που το κρατάει καθώς ανοίγει κοντά στο πληθωρικό στήθος της.

Instagram/kyliejenner
Instagram/kyliejenner

Έκανε tag τον hairstylist της, Tokyo Stylez, καθώς υπήρξαν σχόλια ότι φοράει περούκα, όπως είχε κάνει παλιότερα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ανεβάσει αποκαλυπτικές φωτογραφίες, άλλες με εσώρουχα, άλλες με μαγιό κ.α.

Φαίνεται ότι έχει ανοίξει και το χρώμα των φρυδιών της, ώστε να ταιριάζει με το νέο hair color της. Από ότι καταλαβαίνουμε, η Κάιλι επανέρχεται σιγά-σιγά στην κοινωνική της ζωή μέσω των social media, ενώ υπάρχουν φήμες ότι κάτι ετοιμάζει.