NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

Δανάη Μπάρκα: H φάρσα που έκανε στη Βίκυ Σταυροπούλου και κλάψαμε από τα γέλια


Η Βίκυ Σταυροπούλου δεν είναι μόνο ταλαντούχα ηθοποιός, αλλά και ένας άνθρωπος με ευφυές και πηγαίο χιούμορ και τρανταχτό γέλιο που σε «παρασύρει».

Το ίδιο εκρηκτικό ταπεραμέντο διαθέτει και η κόρη της και ηθοποιός,  Δανάη Μπάρκα, που «δεν έχει καλύτερο» από το να πειράζει την μαμά της, σκαρώνοντας ξεκαρδιστικές φάρσες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δανάη θέλοντας να «τρομάξει» την μητέρα της για να απολαύσει την αστεία της αντίδραση, έχει βρεθεί... από το πουθενά μπροστά της!

Αυτή τη φορά στη φάρσα συμμετείχε και η στενή φίλη της Βίκυς Σταυροπούλου, Μαρία Καβογιάννη που με δυσκολία συγκράτησε το γέλιο της για να μην αντιληφθεί κάτι η πρώτη. H Δανάη Μπάρκα έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης: «Μεταξύ προβών πρέπει κάπως να διασκεδάζω! Μαμά 2 σε 1! Καλή θέαση!». Να σημειώσουμε ότι η Δανάη βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για την παράσταση «Ουρανία» που ανεβαίνει στη σκηνή του θέατρου 104, τον Απρίλιο. 

Σε συνέντευξή της στο bovary.gr η Βίκυ Σταυροπούλου έχει δηλώσει για την σχέση της με την κόρη της: «Δεν υπάρχει συνταγή για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Πιστεύω όμως χρειάζεται αγάπη και ελευθερία. Να αγαπάει για να είναι ελεύθερη και να είναι ελεύθερη για να μπορεί να αγαπήσει. Εγώ ήθελα να καλυτερεύσω για την κόρη μου, να είμαι ένα φωτεινό παράδειγμα για εκείνη, να είναι υπερήφανη για μένα, να χαίρεται. Η Δανάη επειδή είναι ένα παιδί τρομερά ευαίσθητο και με ανεπτυγμένη αντίληψη, τα ρούφαγε όλα σαν σφουγγάρι. Είμαι πραγματικά τυχερή και υπερήφανη γιατί ήταν ένα παιδί τόσο στηριχτικό στη ζωή μου, τόσο διακριτικό -με συγκινεί απίστευτα. Ηταν σχεδόν αυτονόητο ότι θα γίνει ηθοποιός. Μεγάλωσε μέσα στο θέατρο, με δύο ανθρώπους που ήταν πολύ χαρούμενοι με αυτή τη δουλειά...».

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Σταυροπούλου: «Είχα πάντα τον πιο ωραίο γκόμενο του σχολείου»

Διαβάστε επίσης: Μαρία Καβογιάννη: «Με μια αποτυχία, απελευθερώθηκα από τα Εγκλήματα»