Apimages
Apimages
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ

H Kλόε Καρντάσιαν έχασε αμέσως 5 κιλά αποκλείοντας από την διατροφή της ένα μόνο πράγμα


H Kλόε Καρντάσιαν ήταν από την αρχή του ριάλιτι «Κeeping up with the Kardashians» η πιο παχουλή από τις υπόλοιπες αδελφές της. 

Μάλιστα επειδή πάντα ξεχώριζε από τα υπόλοιπα αδέλφια της, πολλά κίτρινα δημοσιεύματα ήθελαν την Κλόε να μην είναι είναι κόρη του Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ο οποίος απεβίωσε το 2003.

Αλλα παιδί κάποιου παράνομου δεσμού που διατηρούσε η μητέρα της Κρις Τζένερ. 

Οπως και να έχει η μικρότερη αδελφή της Κιμ και της Κόρτνεϊ αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και να αποκτήσει το σώμα που πάντα ονειρευόταν.  

Η Κλόε Καρντάσιαν κατάφερε να χάσει σε πολύ λίγους μήνες 20 κιλά και έχτισε μια (επιπλέον) αυτοκρατορία γύρω από αυτό, αφού έγραψε το πρώτο της βιβλίο «Strong Looks Better Naked» και παρουσιάζει το ριάλιτι σόου «Revenge Body».

Apimages
Apimages

Η διάσημη τηλεπερσόνα αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας της και δήλωσε σε συνέντευξή της πως η αποχή της από τα γαλακτοκομικά ήταν αυτό που τη βοήθησε να χάσει τα τελευταία, επίμονα, περιττά της κιλά.

«Μέσα σε ενάμιση μήνα, έχασα πέντε κιλά απλά και μόνο επειδή έκοψα τα γαλακτοκομικά, χωρίς να κάνω τίποτε άλλο διαφορετικό και αυτό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

«Η επιδερμίδα μου έγινε πιο καθαρή, είχα περισσότερη ενέργεια, δεν ήμουν πια πρησμένη. Αν φάω τώρα γαλακτοκομικά αμέσως αναστατώνεται το στομάχι μου και νιώθω πιο νωθρή. Είναι τρελό!» συμπλήρωσε. 

apimages
apimages

Οσο για το ψυγείο της είναι πάντα γεμάτο με βιολογικά προϊόντα. «Θέλω να έχω πάντα υγιεινές επιλογές όταν πεινάω. Παλιότερα όταν είχα μια λιγούρα προτιμούσα να φάω ένα μπισκότο από το να κόψω μερικά λαχανικά, τώρα όμως δεν έχω τέτοιες δικαιολογίες. Στο ψυγείο μου έχω πάντα κομμένες φέτες καρπούζι ή ανανά. Επίσης  λατρεύω τα berries. Σαν σνακ μπορεί να επιλέξω κάποιο γκουρμέ αλλαντικό. Και φτιάχνω ατομικά σνακ από χούμους που μπορώ να πάρω και μαζί μου για το δρόμο. Αγοράζω μόνο βιολογικά προϊόντα και αυτό το οφείλω στην Κόρτνεϊ! Τα Σαββατοκύριακα πηγαίνουμε με τα παιδιά σε τοπικές λαϊκές αγορές και ψωνίζουμε», αποκάλυψε. 

Στο μεταξύ, αν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη ή αλλεργία στα γαλακτοκομικά (διαγνωσμένη ή μη), ο αποκλεισμός της ομάδας αυτής σίγουρα θα μειώσει το φούσκωμα που νιώθεις.

Δες στην παρακάτω φωτογραφία πώς ήταν το 2008 στα MTV awards της Αυστραλίας:

Apimages
Apimages