GETTY
GETTY
06|04|2018 15:57
SHARE
ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ

H νέα εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι είναι ένας φόρος τιμής στο μίνιμαλ στιλ


Κάθε εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ είναι απόλυτα κομψή και προσεγμένη όπως αναλογεί σε μια μέλλουσα Δούκισσα.

Και σήμερα σε εμφάνιση της με τον μέλλοντα σύζυγο της πρίγκιπα Χάρι ήταν τόσο απλή και stylish που μας έδωσε έμπνευση για τα ανοιξιάτικα office look μας.

Επτά μήνες μετά την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους στους Αγώνες Invictus στο Τορόντο, η Μέγκαν και ο Χάρι επέστρεψαν ξανά και πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Bath, για να παρακολουθήσουν τα δοκιμαστικά της UK team για τον διαγωνισμό του 2018.

Το ζευγάρι έφτασε στο πανεπιστήμιο του Bath Sports Training Village την Παρασκευή 6 Απριλίου για να παρακολουθήσει τους υποψήφιους να μάχονται για μια από τις 72 διαθέσιμες θέσεις στην ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ ξεχώρισε με το minimal σύνολό της δείχνοντας παράλληλα και την υποστήριξη της στην οργάνωση με ένα t-shirt του Invictus Games.

Η Μέγκαν συνδύασε το απλό μαύρο t-shirt με μαύρο τζιν καμπάνα Μοther Denim και μια χακί καμπαρντίνα από το brand Aritzia με έδρα το Βανκούβερ.

Η Μέγκαν όπως πάντα ήταν λιτή και όμορφη με τα μαλλιά της ελεύθερα και χαλαρά και το μακιγιάζ της εντελώς φυσικό σχεδόν γυμνό από make up

Η επίσκεψη τους εκεί θα περιλαμβάνει συναντήσεις με πολλούς αθλητές, ανάμεσα τους και τραυματίες και βετεράνοι που αναμένεται να αγωνιστούν στις τετραήμερες δοκιμές πριν τους αγώνες στο Σίδνεϊ τον Οκτώβριο.

Η επίσκεψη είναι σίγουρα σημαντική για τον Χάρι, ο οποίος ίδρυσε το διεθνές αθλητικό γεγονός το 2014.

Ο διαγωνισμός, ο οποίος προωθεί τη σημασία του αθλητισμού στην αποκατάσταση τραυματιών, ασθενών μελών και βετεράνων.

Το σίγουρο είναι πως οι δυό τους επέστρεψαν σε ένα μέρος με μεγάλη σημασία για τους δυό τους και τα συναισθήματα ήταν έντονα.