AP
AP
QUEEN’S SECRET

Το αντιγηραντικό μυστικό της βασίλισσας Ελισάβετ για το δέρμα που δεν κοστίζει ούτε 1 ευρώ


Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει τα γενέθλιά της σε δέκα ημέρες καθώς κλείνει τα 92.

Παρά την ηλικία της, η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου λίγο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια αν και είναι πλέον σε μεγάλη σε ηλικία.

Ο ειδικός στην αντιγήρανση, Stuart Miles, αποκάλυψε ότι η βασίλισσα της Βρετανίας έχει ένα μυστικό που κρατά το δέρμα της σε καλή κατάσταση. 

Μάλιστα, αυτό το κόλπο δεν.. κοστίζει τίποτα στην ουσία καθώς δεν πρόκειται για κάποιο ειδικό προϊόν ή τροφή αλλά σε κάτι πολύ απλό και καθημερινό.

Getty Images
Getty Images

«Η βασίλισσα διατηρεί το δέρμα της νέο καθώς αποφεύγει για χρόνια τις ακτίνες του ήλιου στο πρόσωπό της», αποκάλυψε στο Hello!

«Όταν βρίσκεται στο εξωτερικό ή σε ταξίδι πάντα φορά καπέλο ή έχει ομπρέλα ηλίου που προστατεύει το πρόσωπό της από τις συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο. Δεν κάνει καλοκαιρινές διακοπές, αλλά περνά τον χρόνο της στη Σκοτία. Αυτό κρατά το δέρμα της όσο πιο νέο γίνεται και δεν το γερνά».

Η Ελισάβετ ακολουθεί έναν τρόπο ζωής με μετριοπάθεια καθώς δεν πίνει και δεν τρώει υπερβολικά. Πίνει συγκεκριμένα ποτά, όπως σαμπάνια, τζιν, κρασί και Martini που συνοδεύει με μια μπάρα σοκολάτας.

Ακόμη, φροντίζει τα μαλλιά της και φορά ανοιχτά χρώματα στα ρούχα αλλά και απαλό μακιγιάζ.