ndpphoto
ndpphoto
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

Τα 20 πρόσωπα της Νατάσσας Μποφίλιου -Η καριέρα της σε φωτογραφίες από το 2009 έως σήμερα


Η Νατάσσα Μποφίλιου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και είναι μια από τις πιο σημαντικές εκπροσώπους της έντεχνης σκηνής αυτή τη στιγμή.

Έχει γενέθλια στις 18 Απριλίου και σήμερα γίνεται 35 ετών.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2003 ενώ μόλις το 2005 ηχογράφησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Εκατό μικρές ανάσες», από την εταιρία «Μικρή Άρκτος».

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία ήρθε το 2007 με το CD-single «Εν λευκώ».

Το πρώτο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα της συνεργασίας της με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο και το Θέμη Καραμουρατίδη κυκλοφόρησε το 2008, με τον τίτλο «Μέχρι το τέλος».

Το άλμπουμ κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό και τους κριτικούς και θεωρείται ένα από τα καλύτερα της δεκαετίας.

ndpphoto
ndpphoto

Το 2009 κυκλοφορεί το CD-single «Τρία Μυστικά», μία τριπλέτα τραγουδιών - μυστικών σημάτων σε ανθρώπους και καταστάσεις της πόλης.

ndpphoto
ndpphoto

Το 2010 έκανε εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα ενώ μόνιμη βάση είχε το Σταυρό του Νότου και τα Orient και Gaia Live στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε τα «Εισιτήρια Διπλά», ενώ το καλοκαίρι έδωσε μεγάλη συναυλία στο Γκάζι με 4.000 θεατές. 

ndpphoto
ndpphoto

Το 2011 την βρίσκει στο πλευρό του Σταύρου Ξαρχάκου και του Γιάννη Χαρούλη, στο Gazarte, όπου τραγουδούν Ξαρχάκο, Χατζιδάκι και Θεοδωράκη, ενώ θα εμφανιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Μετρό. Εμφανίστηκε στην Τελετή Έναρξης και Λήξης των Special Olympics Αθήνα 2011.

ndpphoto
ndpphoto

Το 2012 κυκλοφορεί από την SONY-BMG, το νέο της άλμπουμ «Οι μέρες του Φωτός». Το 2013, συμπληρώνει 10 χρόνια στο χώρο της μουσικής και τα γιορτάζει με μια εμφάνιση στο Kyklos Live Stage.

ndpphoto
ndpphoto

Στη συνέχεια, δίνει την πρώτη της συναυλία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους, συμμετέχει με πολλούς άλλους καλλιτέχνες (Δρογώσης, Φάμελλος, Δεληβοριάς, Μαραβέγιας), στην κολεκτίβα αλληλεγγύης «Αγάπη ρε+».

ndpphoto
ndpphoto

Το Οκτώβριο, κυκλοφορεί από την Feelgood Records, το «Άνω Τελεία».

ndpphoto
ndpphoto

Το καλοκαίρι του 2015, μετά από μερικούς μήνες απουσίας, επιστρέφει με μια καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ndpphoto
ndpphoto

Το 2016 κυκλοφορεί ο όγδοος προσωπικός της δίσκος με τίτλο «Βαβέλ». Στο εξώφυλλο ο τίτλος αναγράφεται και με τον κώδικα Braille.

ndpphoto
ndpphoto

Το χειμώνα του ίδιου χρόνου, συνεχίζει με τη «Βαβέλ 2» στο Estate και στη συνέχεια, το 2017 στο Stage Live. 

ndpphoto
ndpphoto

Τον Νοέμβριο του 2017 ξεκινά η μουσική παράσταση «Μπελ Ρεβ» στο Διογένης Studio, που συνεχίζει ως και σήμερα.

ndpphoto
ndpphoto

Έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Πάνος Μουζουράκης και πολλοί άλλοι. 

ndpphoto
ndpphoto

Συχνά δίνει συναυλίες και κάνει καλοκαιρινές περιοδείες σε όλη τη χώρα ενώ έχει πάρει μέρος και σε μουσικές παραστάσεις.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει μεγάλο κοινό από όλες τις ηλικιακές ομάδες.

ndpphoto
ndpphoto

Από το 2009, που άρχισε να γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό έως και σήμερα, έχει κάνει πολλές αλλαγές στην εμφάνιση και στο χαρακτηριστικό στιλ της.

ndpphoto
ndpphoto