Apimages
Apimages
ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ

H Κιμ Καρντάσιαν μόλις έκανε μια ανακοίνωση που απογoήτευσε όλες τις θαυμάστριές της


Σε μια ανακοίνωση που ξάφνιασε πολλούς προχώρησε πριν από λίγη ώρα η Κιμ Καρντάσιαν στο προσωπικό της σάιτ. 

Η διάσημη τηλεπερσόνα, που ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός, πήρε μια απόφαση που αφορά και τις τρεις αδελφές της, Κλόε και Κόρτνεϊ. 

Η 37χρονη Κιμ Καρντάσιαν σημείωσε πως πρόκειται για μια «γλυκόπικρη» απόφαση που έπρεπε να παρθεί «για να προχωρήσει παρακάτω».

Οι θαυμάστριές της μάλιστα απογοητεύτηκαν πολύ από την ανακοίνωση που έκανε και ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς. 

Η οικογένεια Καρντάσιαν λοιπόν αποφάσισε να βάλει λουκέτο στα καταστήματα ρούχων που διατηρεί με την επωνυμία «Dash».

«Μετά από σχεδόν 12 χρόνια, οι αδερφές μου και εγώ αποφασίσαμε να κλείσουμε τις πόρτες των DASH boutiques» έγραψε χαρακτηριστικά. 

«Ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα σαν οικογένεια το 2006 και έκτοτε, έχουμε αποκτήσει τόσες πολλές εμπειρίες ζωής. Επειδή όμως είμαστε τόσο απασχολημένες με το να τρέχουμε τα δικά μας προσωπικά brands και προσπαθούμε να ισορροπήσουμε τη δουλειά με τις οικογένειές μας, ξέρουμε πλέον ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε παρακάτω» συμπλήρωσε. 

Σημειώνουμε ότι τα καταστήματα Dash έχουν πολλές φορές διαφημιστεί μέσω του ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians» και μάλιστα κάποια στιγμή έγινε και ειδικό ριάλιτι με τις υπαλλήλους των Dash stores, το «Dash Dolls»

 

 

Διαβάστε επίσης: Τα street style της Κιμ -Η Καρντάσιαν που φοράει τις τάσεις στην πιο ακραία (και προκλητική) εκδοχή τους

Τέλος το ξανθό για την Κιμ Καρντάσιαν -Αυτό είναι το νέο αναπάντεχο χρώμα των μαλλιών της

Η Κιμ Καρντάσιαν ξεπέρασε τον εαυτό της: Ολόγυμνη μόνο με γκλίτερ διαφημίζει τα καλλυντικά της