GETTY
GETTY
24|04|2018 10:01
SHARE
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Η ξεκαρδιστική αντίδραση της βασίλισσας Eλισάβετ όταν ο Κάρολος την αποκάλεσε «mummy»


Η ζωή της βασιλικής οικογένειας ποτέ δεν ήταν τόσο συναρπαστική.

Με τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ σε λίγες εβδομάδες, την άφιξη του τρίτου παιδιού της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και, φυσικά, την συναυλία για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, τα φώτα της δημοσιότητας και το ενδιαφέρον των media είναι συνεχώς στραμμένα πάνω τους.

Αλλά όπως πάντα, είναι η βασίλισσα Ελισάβετ Β ' που κλέβει πραγματικά την παράσταση, παραμένοντας πάντα ο εαυτός της. Αυτή τη φορά είχε την πιο ξεκαρδιστική αντίδραση κατά την ομιλία του γιου της, του πρίγκιπα Κάρολου.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 92ων γενεθλίων της Βασίλισσας στο Royal Albert Hall, ο πρίγκιπας Κάρολος ανέβηκε στη σκηνή για να γιορτάσει τα γενέθλια της μητέρας του.

Την κατά τ' άλλα πολύ γλυκιά ομιλία του έκλεισε χειροκροτώντας και λέγοντας «Your Majesty, Mummy», «Η Μεγαλειότητά σου, μαμά».

Να θυμίσουμε σ' αυτό το σημείο ότι εκτός από «μανούλα» η λέξη «mummy» σημαίνει και μούμια.

Μόλις άκουσε τη λέξη «μαμά», τα μάτια της βασίλισσας άνοιξαν διάπλατα και φυσικά η αντίδρασή της δεν ξέφυγε από τους χρήστες του Twitter. Φαίνεται ότι η λέξη δεν άρεσε ιδιαίτερα στην βασίλισσα -ειδικά εκείνη την στιγμή-, μπροστά σε όλους αυτούς τους λαμπερούς καλεσμένους.

H αστεία της αντίδραση κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου και μετά από αυτό, εκτός από ηγεμόνας της Αγγλίας είναι πλέον και βασίλισσα των πιο έξυπνων memes.

Διαβάστε επίσης: H εντυπωσιακή εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στο πάρτι γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ