Apimages
Apimages
27|04|2018 10:39
SHARE
SCARLET JOHANSSON

Αγνώριστη -Με καστανά μαλλιά και νέο σύντροφο σε πρεμιέρα η Σκάρλετ Γιόχανσον


H διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ άλλαξε λουκ.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον συνηθίζει τις γενναίες και ριζικές αλλαγές στο λουκ της.

Αυτή την φορά είδαμε την εντυπωσιακή ηθοποιό να επιστρέφει στο κόκκινο χαλί, για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας. Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Avengers: Infinity War πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου στο Χόλιγουντ με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους και παρευρισκόμενους.

Η πανέμορφη Σκάρλετ άλλαξε ξανά τα μαλλιά της και αυτή την φορά δεν είναι μόνο για τον ρόλο της στην ταινία, ως Μαύρη Χήρα.

Η Σκάρλετ τόλμησε μια extreme αλλαγή και είπε αντίο στα ξανθά μαλλιά της, με ένα ζεστό καστανό και δείχνει σχεδόν αγνώριστη.

Το αγορίστικο κούρεμα της παραμένει και η ηθοποιός υιοθέτησε ένα ακόμα πιο σοφιστικέ και φυσικό λουκ. Το στιλ της επιμελείται εδώ και χρόνια η hairstylist της, Jenny Cho, που φροντίζει πολλούς ακόμα celebrities.

Στην πρεμιέρα φορούσε αστραφτερό, ασημί φόρεμα από παγιέτες, choker στον λαιμό με πολύτιμα κρύσταλλα και για το μακιγιάζ των ματιών της επέλεξε το χρώμα της χρονιάς, το λιλά, σε συνδυασμό με άλλες αποχρώσεις του μοβ και φούξια.

Στο κόκκινο χαλί την συνόδευσε ο νέος της σύντροφος Coli Jost, σταρ του Saturday Night Live. Ήταν η πρώτη επίσημη, κοινή τους εμφάνιση.

Πολλές αλλαγές συμβαίνουν στην ζωή της σταρ. Φαινόταν όμως, πολύ ευτυχισμένη και χάρισε στον φακό το πιο όμορφο χαμόγελο της.

Όσο για τα μαλλιά της, είναι μια κομψή επιλογή, εμείς ωστόσο την προτιμάμε ξανθιά.