Apimages
Apimages
ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ

Κόλαφος για την απιστία του Τρίσταν στην αδερφή της η Κιμ Καρντάσιαν -Τι είπε σε συνέντευξή της


Η Κιμ Καρντάσιαν, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την απιστία που δέχθηκε η αδελφή της, Κλόε από τον σύντροφό της, Τρίσταν Τόμπσον, λίγες ημέρες πριν γεννήσει το πρώτο τους παιδί.

Η διάσημη τηλεπερσόνα πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεν ντε Τζένερις και πήρε δημόσια θέση για το σκάνδαλο που ξέσπασε στην οικογένεια Καρντάσιαν. 

Η αδελφή της Κλόε αποφάσισε να μιλήσει και ύστερα από τη συνέντευξη που έδωσε έκανε unfollow τον Τρίσταν στα social media. 

«Kαημένη Κλόε. Ούτε και εγώ δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Its fucked up. Ήμασταν πραγματικά όλοι δίπλα στην Κλόε, και είμαστε ακόμα, ξέρετε. Είναι τόσο δυνατή και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Είναι μια πολύ θλιβερή κατάσταση όλο αυτό. Oταν υπάρχει στη μέση ένα μωρό θα ήθελα να αποστασιωποιηθώ και να μην εκφραστώ άσχημα και αρνητικά γιατί κάποια μέρα η True θα τα δει όλα αυτά» σημείωσε η Κιμ. 

Μέχρι χθες, κανένα μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με την απιστία του Τρίσταν Τόμπσον.

Δείτε το βίντεο:

 

Η γέννηση του πρώτου μωρού της Κλόε Καρντάσιαν ήρθε μόλις δύο ημέρες αφότου η Daily Mail αποκάλυψε πως ο σύντροφός της Τρίσταν φιλούσε μια γυναίκα σε ένα κλαμπ της Νέας Υόρκης.

Από τότε, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του που τον δείχνουν να πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο με τη γυναίκα αυτή, η οποία είναι η στρίπερ Λάνι Μπλερ.

Το TMZ κυκλοφόρησε επίσης ένα βίντεο που έδειχνε τον Τόμσον σε πολύ προσωπικές στιγμές με τρεις γυναίκες σε ένα κλαμπ της Ουάσινγκτον τον περασμένο Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης: H Κιμ Καρντάσιαν μόλις έκανε μια ανακοίνωση που απογoήτευσε όλες τις θαυμάστριές της

Τέλος το ξανθό για την Κιμ Καρντάσιαν -Αυτό είναι το νέο αναπάντεχο χρώμα των μαλλιών της

Οικογενειακή φωτογραφία για τις Καρντάσιαν -Η 83χρονη γιαγιά έγινε ξανθιά και τους επισκίασε όλους